Görüş Bildir
Haberler
Kerem Alışık ile Murat Ünalmış Arasında Gerilim! Bir Zaman Çukurova Setinde Kavga Mı Çıktı?

Kerem Alışık ile Murat Ünalmış Arasında Gerilim! Bir Zaman Çukurova Setinde Kavga Mı Çıktı?

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde kavga çıktığı iddia edildi. Daha önce başrol oyuncularından Uğur Güneş’in de yaşanan kavgalar sebebiyle diziden ayrıldığı söylenmişti. Şimdiki kavga iddiası ise Kerem Alışık ile Murat Ünalmış arasında. ATV ekranlarından yayınlanan ve reytinglerde zirvede yer alan dizide yaşanan kavganın da kayda alınıp, yapımcı şirkete iletildiği belirtiliyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova setinde yaşanan kavganın detayları..

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bir Zamanlar Çukurova Setinde Kavga

Bir Zamanlar Çukurova Setinde Kavga

TV100’de yer alan habere göre; Üç sezondur ekranda olan Bir Zamanlar Çukurova'nın setinde iki haftadır gergin anlar yaşanıyor. Dizinin Fekeli'si Kerem Alışık geçen hafta Murat Ünalmış'la tartıştı. Yaşanan sorun büyüyünce yapımcı Timur Savcı Adana'ya gidip ortamı sakinleştirdi.

Ancak dün yine sette gerilim yaşandı. Yönetmen Murat Saraçoğlu'nun sette olduğu bir çekim sırasında Kerem Alışık sahneyi değiştirmeye çalıştı. Bunun üzerine Murat Ünalmış senaryonun manipüle edildiğini belirterek duruma itiraz etti.

Alışık, Ünalmış'a hakaret edince ortam aniden gerildi. Yönetmen Saraçoğlu seti paydos etti. Bu sırada tartışma yönetmen tarafından da kayda alındı ve görüntüler yapım şirketine iletildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın