Görüş Bildir
Haberler
Kendisini Beyonce ile Karşılaştırıp Ortamı Geren Hayranlarına İyi Bir Ders Veren Rihanna

etiket Kendisini Beyonce ile Karşılaştırıp Ortamı Geren Hayranlarına İyi Bir Ders Veren Rihanna

Başarılı birer kadın olmaları her ikisini de tüm müzik dünyasının odak noktasına koymaya yetiyor ama yalnızca siyahiler diye acımasızca birbirleriyle karşılaştırılmalarına ne demeli? Buzzfeed'den derlediğimiz habere göre Rihanna da bu yaklaşıma karşı durduğunu kendi hayranlarına açıkça anlatarak gösterdi.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/benhenry/sto...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rihanna ve Beyonce! İkisi de harika kadınlar ve bu konuda tartışacak zerre kadar bir şey yok!

Rihanna ve Beyonce! İkisi de harika kadınlar ve bu konuda tartışacak zerre kadar bir şey yok!
Rihanna ve Beyonce! İkisi de harika kadınlar ve bu konuda tartışacak zerre kadar bir şey yok!

Her ikisi de 2016 yılında şahane işlere imza attılar, her daim yaptıkları gibi müzikleri ve performansları ile yıkıp geçtiler. Ama her ikisi de başarılı birer siyahi kadın olduğu için, saçmasapan sebeplerden birbirleriyle karşı karşıya getiriliyorlar.

Geçtiğimiz günlerde esfane Grammy ödülleri 2017 adaylarını açıkladı! Elbette iki kadının da en çok adaylıkla listenin en üstlerinde olmasına hiç şaşırmadık!

Beyonce gecede 9 tane ödüle aday gösterildi ve en çok adaylığı alan sanatçı oldu. Rihanna'nın da adaylık sayısının ondan kalır yanı yok çünkü 8 dalda yarışacak.

Fakat adaylıklarının açıklanmasından sonra Rihanna Instagram'da sanki Beyonce'yle üstü kapalı bir şekilde dalga geçen bir fotoğraf beğendi gibi bir durum oldu.

Rihanna'nın fan kulübü olan rihannagang tarafından paylaşılan fotoğrafta, sanatçının 'Yılın Şarkısı veya Albümü' ödülüne aday görsterilmemesi üzerine;

'Başka birisiyle berabere kalmasını ya da onu geçmesini istemiyorlar herhalde *öhöm öhöm*' gibi bir yorumla birlikte paylaşılmış bir Rihanna görseli vardı ama yorumun sonundaki limon emojisi Beyonce'nin Lemonade albümüne tatsız bir gönderme yapar gibiydi.

Paylaşım da aynen şu şekilde gelişti, Rihanna'nın bir fotoğrafından yapılmış bir caps ve altındaki Beyonce göndermeli tatsız yorum.

Yani Rihanna ne kadar harika bir kadın olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Her iki sanatçı da harika ve bizim de görmemiz gereken şey aslında bu!

Her ikisini de harika işleri için KOCAMAN TEBRİK EDİYORUZ.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
958
255
239
39
37
26
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kayra

Derdini sikeyim be birader

goofy

hay ağzın bal yesin

Burçin

Başlığı görünce sandım ki Rihanna fanlarına "Beyonce ile aramız çok iyi arada bi avm de karşılaşınca selam veriyoruz birbirimize biliyorsunuz beyi Jaz Z zate... Devamını Gör

durukangltekin

Hayır Google translate oldukça geliştridi kendini, Rihanna'nın açıklamasını bu kadar kötü çevirmeyi nasıl başardınız?