Görüş Bildir
Haberler
Kendisine "İt" Diyen Kadından Şikayetçi Olan Nureddin Yıldız'a Hakimden Beklemediği Karşılık

etiket Kendisine "İt" Diyen Kadından Şikayetçi Olan Nureddin Yıldız'a Hakimden Beklemediği Karşılık

Nureddin Yıldız'ın, 'Dayak yiyen kadın şükretsin' sözlerine bir kadın, 'Senin gibi iti dinleyenlere yazıklar olsun' diyerek tepki gösterdi. Yıldız dava açarken mahkeme, kadını haklı buldu. Hâkim, Yıldız hakkında 'suç işlemeye teşvik ediyor' diyerek şikâyetçi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nureddin Yıldız, 2018’de Dayak yiyen kadın sabaha kadar şükretsin” sözlerini sarf etmişti.

Yıldız’ın bu sözleri büyük tepkilere neden olmuştu. Nureddin Yıldız’a tepki gösteren R. K. ismindeki bir kadın, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, “Senin gibi iti dinleyenlere yazıklar olsun. Kurban olduğum rabbim, kadını erkeğe dövsün diye yaratmamıştır. O merhametlilerin en merhametlisidir” ifadelerini kullanmıştı.

Yıldız, kendisine hakaret ettiğini iddia ederek R.K. hakkında şikâyetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, R. K. hakkında “Sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret” suçundan 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar cezalandırılması istemiyle iddianame düzenledi.

Beraat etti

Beraat etti

Odatv'den Fahrettin Öztürk'ün haberine göre, R.K. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. Davaya bakan hâkim, Nurettin Yıldız’ın kullandığı ifadelerin, kadınlara şiddeti meşrulaştırdığını, sanığın da kadın olması sebebiyle bu söylemlerden dolayı tahrik ve teşvik edilmesi nedeniyle suça konu ifadeleri kullandığının altını çizerek, ceza verilmesine yer olmadığına karar verdi.

Hakimden Yıldız hakkında suç duyurusu

Hakimden Yıldız hakkında suç duyurusu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mahkeme, ayrıca Nureddin Yıldız’ın söylemlerinin “suç işlemeye alenen teşvik” ve “suçu ve suçluyu övme” suçlarını oluşturduğunu belirterek, Yıldız hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
902
295
104
12
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yigit Karabey

6 yasindaki bebek!!!!!! evlenebilir dedigin icin ben de sana it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! diyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!beni de mahkemeye ver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Devamını Gör

nyana

hatta orospu çocuğuda diyebiliriz

U

utanmaz herif zaten bu ülke ne çektiyse bu yobazlardan çekti

Maxim Vedrof

it olduğu mahkeme karar ile tescillendi yani