Görüş Bildir
Haberler
Kendine veya Sevdiklerine Hediye Edebileceğin En Farklı 8 Deneyim Kutusu

Kendine veya Sevdiklerine Hediye Edebileceğin En Farklı 8 Deneyim Kutusu

Startsub
27.02.2017 - 12:27

Her ay kendine bir güzellik yapmak istersen veya verdiğin hediye ile senede bir gün değil her ay hatırlanmak istersen senin için seçtiğimiz bu farklı deneyim kutularına bir göz at.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Chado Monthly

Chado Monthly

Bildiğin çayları unut. Rooibos Vanilla’dan Milk Oolong’a, Honey Bush’tan Green Tea Caramel Cream’a seni bambaşka bir çay deneyimi bekliyor. Japonya’dan Hindistan’a, Güney Afrika’dan Brezilya’ya dünyanın farklı bölgelerinden 60’ın üzerinde çay bu deneyimde buluşuyor. Her ay kapına gelecek Chado Monthly kutusunun içinden o aya özel seçilen, sürpriz 3 çeşit çay, çayların özelliklerini ve demleme bilgilerini içeren kartlar ve demleme filtreleri çıkıyor. Kutunun 1 aylık fiyatı 24,50 TL ve kargo ücretsiz!

monthly.chado.com.tr

Hanabox

Kahve.com

Kahve.com

Sosyal medyaya koyduğun kahve fotoğraflarının altına “Bugünkü kahvem de Etiyopya’dan, içinde kayısı, limon ve misket limonu notaları var.” yazmak için Kahve.com’a aylık abone olman yeterli. Her ay dünyanın farklı ülkelerinden seçtikleri 3 sürpriz kahveyi, istediğin şekilde öğütüp kapına getiriyorlar. Deneyim kutularının 1 aylık fiyatı 30 TL ve kargo ücretsiz!

Kahve.com

Kutuda Sanat Var

Kutuda Sanat Var

İçimdeki sanat aşkı bambaşka ama göstermeme fırsat vermiyorlar diyorsan artık bahanen kalmadı. İşte aylık sanat bahanen: Kutuda Sanat Var! Her ay sanat üretmen için aylık sanat konunu, çizmeye/boyamaya/karalamaya başlaman için kılavuz bir çalışmayı, o ay ihtiyacın olabilecek kalem, marker, fırça, suluboya gibi farklı malzemeleri en kaliteli markalardan seçip, kapına getiriyorlar. Her ay içinden küçük sürprizler de çıkan Kutuda Sanat Var kutusunun 1 aylık fiyatı açılışa özel 89 TL ve kargo ücretsiz!

Kutudasanatvar.com

Galantorro

Galantorro

Tarzıma düşkünüm, şıklığımdan ödün vermeyi sevmem ama çorap ve boxer almakla uğraşmak istemiyorum diyorsan Galantorro senin için kuruldu. Her ay, seçtiğin stiline göre, senin için o aya özel seçtikleri kaliteli 2 adet çorap ve 1 adet boxerı kapına getiriyorlar. Business, Casual ve Hipster stillerinden sana uygun olanını ve bedenini seçip abone olman yeterli. Galantorro paketinin 1 aylık fiyatı açılışa özel 35 TL ve kargo ücretsiz!

Galantorro.com

İçeriğin Devamı Aşağıda

Le Fırın

Le Fırın

Oreo’lu brownielerim olmadan kahve keyfimi yapamam, bu inanılmaz lezzeti kesinlikle hakediyorum diyorsan seni butik pastacılık konusunda uzman Le Fırın’ın aylık brownie aboneliğine alalım. Her ay kapına gelecek taptaze 6 dilim brownienin 1 aylık fiyatı 69 TL ve kargo ücretsiz!

brownie.lefirin.com

Kağıt vs.

Bezimgelsin

Bezimgelsin

Tamam bu bir deneyim kutusu değil ama hayat kurtarıcı bir kutu olabilir. Bebeğin varsa kendine, yoksa, bebeği olan eşine dostuna yapabileceğin en büyük güzelliklerden biri bu. Bezimgelsin, bebeğinin bedenine göre ihtiyacı olan 1 aylık bezi her ay kapına gönderiyor. Farklı marka, adet ve fiyat alternatifleri de sunuyor. 1 aylık deneme paketi 100 TL ve kargo ücretsiz!

bezimgelsin.com

Bir deneyim kutusu işi de sen kur!

Bunları okudun ve aklına “neden ben de bu tarz bir deneyim kutusu işi başlatmıyorum” fikri geldiyse, sen de bu markaların tercihi olan Startsub.com ’a bir bak. Startsub, websiteni, ödeme sistemini ve yönetim panelini içeren paket bir çözüm sunuyor, böylelikle “kutu abonelik işini” hızlıca ve minimum maliyetle kurmanı sağlıyor. Daha fazla bilgi almak için Startsub.com ’a iletişim bilgilerini bırak, sana en kısa sürede dönsünler.

Kaynak: https://startsub.com/
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
4
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın