Görüş Bildir
Haberler
Kendine Bir Pokemon Macerası Planla Hangi Pokemon Olduğunu Söyleyelim!

Kendine Bir Pokemon Macerası Planla Hangi Pokemon Olduğunu Söyleyelim!

Easterling
26.08.2021 - 10:40 Son Güncelleme: 26.08.2021 - 11:41

Seni bir Pokemon macerasına çıkarıyoruz. Bu macerada yapacağın tercihler senin ruh eşin olan Pokemon'u ortaya çıkaracak! 

Hazırsan başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, Pokemon macerasına hangi şehirde başlamak istersin?

2. Her eğitmenin bir daimi rakibi vardır. Kendininkini seç!

3. Şimdi de sana rehberlik etmesi için bir Pokemon Profesörü seçmeni istiyoruz!

4. O zaman kendine bir de antik bir Pokemon seç!

5. Peki bu efsanevi Pokemonlardan hangisini ekibine katmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak hangi tip Pokemonları eğitmekten daha çok keyif alırsın diye sorsak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Pikachu çıktın!

Dünya çapında Pokémon maskotu olarak bilinen Pikachu, enerjik ruhuyla tanınan elektrik yüklü bir kemirgendir. Sevimli ve arkadaş canlısı olmasına rağmen, bu Pokémon elektrik yüklü yanak keselerinde oldukça güçlüdür. Pokémon animesinin ana karakteri Ash Ketchum, bir nedenden dolayı ilk Pokémon'u olarak Pikachu'yu seçti!

Bulbasaur çıktın!

Bulbasaur'un sırtındaki tohum, büyümesine yardımcı olan besinler içerir ve Bulbasaur'a günlerce besin sağlayabilir. Zorluklar karşısında güvenilir ve sakin olan Bulbasaur, Pokédex'te kaydedilen ilk Pokémon'dur.

Gardevoir çıktın!

Güçlü Gardevoir, eğitmenine olan bağlılığıyla bilinir, tehlikeyi sezmek için Psişik güçleriyle geleceği okur. Güçleri, eğitmeni tehlikedeyken maksimum seviyeye ulaşır. Büyü ve psişik enerjilerinin tüm gücüyle boyutları çarpıtabilir ve kara delikler yaratabilir. Sadakatiyle ve güzelliğiyle tanınan Gardevoir, ihtiyaç anında yanınızda olmasını herkes ister.

Greninja çıktın!

Ninja Pokémon Greninja, hızlı ve öngörülemeyen hareketleri ve güçlü su shuriken kombinasyonu ile rakiplerini alt etmeyi başarıyor. Zarif ve ölümcül olan bu kurbağa benzeri Pokémon, havada hızlı ve sessizce hareket edebilmek için dilini boynuna sarar.

Charizard çıktın!

Bu ejderha benzeri Pokémon, şiddetli alevleri ve hatta daha şiddetli kişiliği ile bilinir. Rekabet güçleri ve öfkeleriyle tanınan kızgın bir Charizard, kayaları saniyeler içinde eritecek kadar sıcak alevler püskürtebilir.

Mew çıktın!

Bu efsanevi Pokémon o kadar nadirdir ki bazı insanlar varlığından şüphe duyar. Tüm Pokémon'ların DNA'sını içerdiği söylenen Psişik tip Mew, bilinen tüm Pokémon hareketlerini öğrenebilir ve bazıları tarafından tüm Pokémon'un atası olarak kabul edilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
52
31
13
11
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Charizard

Onur Kabil

Pikachu çıktın! en sevdiğim :)

Gizem Yenikler

Charizard çıktın!