Görüş Bildir
Haberler
Kendi Evini Tasarla Hangi Özelliğini Yansıttığını Söyleyelim!

Kendi Evini Tasarla Hangi Özelliğini Yansıttığını Söyleyelim!

Tasarladığın eve göre sen hangi özelliğini daha fazla yansıtıyorsun?

Eğer hazırsan;

Haydiiii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Öncelikle bu evlerden birini seçer misin?

4. Evinin bahçesinde bu görüntülerden hangisini istersin?

5. Evinin kapısından girdin. Nasıl bir görüntü görmek istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sıra salon seçiminde...

7. Bir de mutfak seç bakalım.

8. Yatak odanı da seçer misin?

9. Banyonu da seçer misin?

10. Son olarak kendine bir köşe seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cesaret...

Senin ortaya çıkan en baskın özelliğin cesaretin... Sen yeri gelince bir adım ilerde yeri gelince bir adım geride durmasını bilen birisin. Cesaretini, en iyi olduğun konularda ortaya çıkartmayı seviyorsun. Kafana koyduğun veya uzun süredir aklında olan şeylerin peşinden gidersin. Bu sürece gelene kadar iyice düşünürsün. Cesaretli olman senin düşünmeden hareket etmene neden olmaz. Hayatında pişmanlık duymak istemeyen biri olarak kararlarını uzun uzun düşünürsün. Vizyonun oldukça gelişmiştir. Bir başkasını taklit etmeyi değil, özgün olmayı tercih edersin. Sen bir şeyi yapıyorsan o şey içinden geldiği için yapıyorsundur. Yanıldığında veya yanlış yolda olduğunu düşündüğünde bu seni umutsuzluğa itmez. Kısa süreli bir dur noktasında kendine yeni yollar çizmeye ve yanlışlarını telafi etmeye başlarsın. Senin tasarladığın eve göre en dikkat çeken özelliğin cesaretin...

İnatçı...

Senin tasarladığın eve göre en dikkat çeken özelliğin inatçı tutumun. Fikirlerinin, isteklerinin arkasında sonuna kadar duran birisin. Kimse seni kolay kolay isteklerinden vazgeçiremiyor. Yeri gelince başkalarına danışabilir ama yine de kendi kafandakileri hayata geçirirsin. İnsanlardan fikir almak veya başka bir bakış açısıyla hayata bakmak senin için önemli. Ama sonunda yine kendi bildiğini yaparak ilerliyorsun. Aslında bu durum senin genellikle doğru kararlar verdiğini ortaya çıkartıyor. İnatçılığının yanında hislerine göre hareket etmek de eklenince aldığın kararların yanlış olmadığını görmüş oluyorsun. Empati yeteneği eksik birisin. Herhangi bir tartışmada karşındaki kişinin ne hissedeceğini düşünmüyorsun. Çünkü tartışırken gözün pek bir şey görmüyor. İnatçı biri olarak hayatında çok zor şeyle karşılaşmış ama yine de vazgeçmemişsin. Fikirlerinin her zaman arkasında duran ve ne olursa olsun savunan birisin.

Yaratıcı...

Senin en dikkat çeken özelliğin yaratıcılığın. Farklı bir auran ve bakış açın var. Bunların hepsi birleşince ortaya görsel şölen çıkıyor. Yaratıcı özelliğin her zaman sana bir şeyler katıyor. Her fikrin ile dikkat çekebiliyor ve kendini gösterebiliyorsun. Hayatının hiçbir anında silik bir karakter olmamışsın. En küçük detayla bile akıllarda kalan birisin. Bu da seni her zaman farklı yollara çıkartıyor. Yenilikçi ve çoğu zaman farklı şeyler denemeyi seven bir tarafın var. Bu senin her zaman gelişmeni ve daha da farklı bir bakış açısı yakalamanı sağlıyor. Karışıklığın içinde kendine bir düzen oluşturabiliyorsun. En zor anında bile kendine çıkış yolu buluyorsun. Fikrilerin, düşüncelerin ile kendini ortaya çıkartabilirken aynı zamanda risk almaktan da kaçmayan birisin. Sonu ne olursa olsun inandığın bir şey varsa peşinden gidersin. Yanılmış olmak senin için hiç denememiş olmaktan her zaman daha iyidir.

Sabırlı...

Senin en dikkat çeken özelliğin sabırlı kişiliğin. Her zaman her şey için vaktin olduğunu düşünüyorsun. Hayatında hiçbir şey için acele etmiyorsun. Bir şey olacaksa olacaktır. Bir şeyler için ısrar etmek yerine, hayatına gelen her şeyi kabul ediyorsun. Olumsuzluklara karşı her zaman hazır birisin. Hayatında olan kötü şeylere kendini çok fazla kaptırmıyor ve bu şey daha olmadan zaten bu ihtimali düşünmüş oluyorsun. Huzur senin için çok önemli. Sürekli bir telaş içinde veya koşturmaca içinde hayatını yaşayamazsın. Sakinliğin ön plana çıktığı hayatında gelen her şeyi kucaklıyor, giden şeyler için ise yas tutmuyorsun. Her şeyin hayatında geliş amacının farklı olduğunu bildiğin için, hayatında giden veya biten şeyler için fazla üzülmüyorsun. Süresini dolduran her şey gittiği gibi onların yerine başka şeylerin geleceğini de biliyorsun. Sabırlı kişiliğin ile hayatında kaosa yer vermiyor ve her şeye sakinlikle yaklaşıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
33
10
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Osman Gultekın

çok güzel test, seçimler sorular aşırı hoş

Necla Kaplan

inatçı