Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Kaybetmekten Korktuğun Bir Şeyler Var Demektir!

Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Kaybetmekten Korktuğun Bir Şeyler Var Demektir!

Hayatımızda olan her şeyin varlığı bizi iyi hissettirebilir. Alıştığımız ve bırakmak istemediğimiz her şeyin bir gün bitme ihtimali ise bizi korkutur. Sen bu davranışlarda bulunuyorsan kaybetmekten korktuğun şeyler var demektir.

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen bu davranışlardan kaç tanesini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Senin kaybetmekten korktuğun çok az şey var.

Sen hayatındaki her şeye fazla anlam yüklemeyen birisin. Yalnız kalmak senin için çok da kötü bir şey değil. Bazen yalnız kalıp, kendini dinlemek belki de kendin için yapabileceğin en iyi şey. Bir şeylere karar vermen gerektiği zaman insanlardan uzaklaşıyorsun. Kendinle kaldığın her an aslında yenilenmiş hissediyorsun. Bu nedenle senin hayatından giderek seni korkutabilecek çok az şey var. İnsanların sana güven vermesi uzun zaman alabilir. Sen güvensen de içinde bir yerlerde her ihtimal aklına gelebiliyor. Tam anlamıyla birine ait hissetmen çok zor. İnsanların bir gün gidebilme ihtimallerini hiçbir zaman unutmuyorsun. Bu nedenle de hayatında gerçekten kaybetmekten korktuğun kişi sayısı oldukça az. Senin hayatında biri, önemli bir yere sahip olmak istiyorsa o kişiyle gerçekten bir şeyler paylaşmış olman gerekiyor. Birinin senden uzaklaşamaması için çabalamak veya yanında kalmaya ikna etmek senin için zor. Sen bu karakterde biri değilsin. Biri gitmek istiyorsa o kişiye dur demezsin. Kendi içinde bir süre acı çeker ve bu acının da bir gün geçeceğini bilirsin. Sen hayatında çok az kişiyi kaybetmekten korkuyorsun. Bu da senin aslında kendine daha fazla güvenmeni sağlıyor.

Sen bir şeyleri kaybetmekten çok korkuyorsun ve senin hayatından gitmemeleri için de fazla çaba gösteriyorsun.

Sen hayatında çok fazla şeyi kaybetmekten korkuyorsun. Hayatına girmiş ve şu an seninle beraber olan her şeye fazla anlam yüklemişsin. Kurduğun bağ nedeniyle onların olmadığı bir yaşam düşünmek de senin için oldukça zor. Alıştığın her şeyden çok zor kopuyorsun. Kendi hayatında kocaman yer açtığın insanların yokluğunu düşünmek bile sana acı veriyor olabilir. Bu nedenle o kişilerin gitmemesi ve her zaman yanında olmaları için ekstra çaba harcıyorsun. Bu çaba ise çoğu zaman sana zarar verebiliyor. Kendine ve bir şeylere yettiğini görmen gerekiyor. Birilerine güvenerek hayatında ilerlemen oldukça zor. Alıştığın kişiler bir gün yanında olmayabilir. Sen bunu bildiğin ve bu şekilde ilerlediğin zaman aslında kaybetme korkunu yenmiş olacaksın. Birilerinin gitmesini istememek aslında senin o kişiye olan sevgini gösteriyor. Ama bu durum korku boyutuna ve kendine güvensizlik boyutuna gelirse o zaman tehlikeli bir hal alabiliyor. Hayatındaki herkese çok fazla değer veriyorsun. Bazen bu ilgi ve değer senin görünmez biri olmana neden oluyor. Sen kaybetmekten korktuğun her şey için kendinden taviz verebilecek birisin. Birinin hayatından gitmesini istemiyorsan elinden gelenin fazlasını yapabilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
10
6
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Ceylan

Senin kaybetmekten korktuğun çok az şey var.

Ferdi Çelik

Temasız kredi kartımı

Gizem Yenikler

Senin kaybetmekten korktuğun çok az şey var.