Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan’a: 'Paniktesin Erdoğan, Aday Aday Diye Yalvarıyorsun'

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan’a: 'Paniktesin Erdoğan, Aday Aday Diye Yalvarıyorsun'

ismail kahraman
16.06.2022 - 17:32 Son Güncelleme: 16.06.2022 - 17:49

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yapılan toplantıda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan; “AK Parti'yi tökezletmek için ülkenin en çürük siyasetçisi Kılıçdaroğlu'ndan dahi medet umacak hale geldiler. 6'lı masa diye koydukları yapı sirk çadırına benzer bir hale döndü” ifadelerini kullanmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bu sözlere cevap verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kemal Kılıçdaroğlu: Paniktesin Erdoğan!

Kemal Kılıçdaroğlu: Paniktesin Erdoğan!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden yayınlandığı mesajla karşılık verdi.

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı;

'Yine küfür etmişsin. Paniktesin Erdoğan. Ya küfür ediyorsun ya aday aday diye yalvarıyorsun. Bu kadarcıksın. Seçimi kaybettiğini etrafındakiler de biliyor. Senin rejimini besleyen suç unsurlarının vay haline. Şerefli bürokratlara ise çıkış koridorları açmıştık, tekrara gerek yok.'

Bu içerik de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
21
15
7
7
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Açıkla Mansur Yavaş'ı uykularını kaçır Kemal amca

şimdi açıklamasın çok keyifli şu durum alkghsdmdsm

SnowMan

Siz geldiğinizde eğer bu kadar usulsüzlüğü de yapanı da yaptıranı da kurumları da hırsızlığı da sorgulamaz yargılamazsanız, o zaman göreceğiz sizi.

ding dong

12 senedir Erdoğan’a yeniliyor. Bence silik bir siyasi olarak anılmamak için ve ilk defa Erdoğan’ı yenebilecek potansiyelde olduğu için kendisi aday olacaktır.