Görüş Bildir
Haberler
Kelebekler Vadisi Cinayetinde Yeni Ayrıntılar: Sigortayı Yapan Kadın Yurt Dışına Kaçmış

Kelebekler Vadisi Cinayetinde Yeni Ayrıntılar: Sigortayı Yapan Kadın Yurt Dışına Kaçmış

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 2.5 yıl önce 7 aylık hamile Semra Aysal'ın (32) 400 bin liralık ferdi kaza sigortası ücreti için kayalıklardan eşi tarafından itilerek öldürülmesi olayı ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Semra Aysal'ın vefatından önce iş başvurusu yaparken ve imam nikahı sırasında attığı ıslak imzalar ile sigorta poliçesindeki imzaların birbirinden farklı olduğu ortaya çıkmıştı. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi ifadeden kaçmak için 6 kez adres değiştiren sigortacı Rabia Çoban Ertaş hakkında yakalama kararı çıkartmıştı.

"Ben artık yurt dışında yaşıyorum"

"Ben artık yurt dışında yaşıyorum"

Sabah gazetesinden Ceyhan Torlak'ın telefonla ulaştığı Rabia Çoban Ertaş, 'Ben artık yurt dışında yaşıyorum. Çok yoğun çalışıyorum. Duruşmaya gelemeyeceğim' diye yanıt verdi. Sahte sigorta poliçesi düzenleyen Ertaş'ın yurt dışına kaçtığı anlaşıldı.

6 defa adres değiştirdi

6 defa adres değiştirdi

Semra Aysal'ın abisi Naim Yolcu, kardeşinin vefatından önce iş başvurusu yaparken ve imam nikahı sırasında kağıda attığı ıslak imzaları avukatı aracılığıyla Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'ne teslim etti. Islak imzalar ile sigorta poliçesindeki imzaların birbirine benzemediği anlaşılırken, İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından incelenen imzalarla ilgili önümüzdeki günlerde bir rapor hazırlanması bekleniyor.

Ayrıca poliçede bulunan 5 imzanın birbirine benzememesi 400 bin liralık sigorta parası için cinayet işlendiği şüphelerini bir kat daha arttırdı. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında yakalama kararı çıkartılan sigortacı Rabia Çoban Ertaş'ın ifadeden kaçmak için 6 adres değiştirdiği ortaya çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
8
5
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zesar

üstelik bide cocugunu tasiyor