Görüş Bildir
Haberler
Kedinin En Sevdiği Oyuncağı Tahmin Ediyoruz!

Kedinin En Sevdiği Oyuncağı Tahmin Ediyoruz!

miray soysal
30.10.2023 - 15:01

Sevimli dostlarımızın oynamaktan vazgeçemedikleri birçok oyuncak var, ancak her birinin favorisi farklı. Peki senin kedinin en sevdiği oyuncak hangisi?

Testin sonunda söylüyoruz!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuzla başlayalım! Kedinin en sevdiği yatma pozisyonu nedir?

2. Peki kedin en çok nerede yatmayı seviyor?

3. Kedin hangi odada daha fazla zaman geçiriyor?

4. Tatlı dostumuzun cinsiyetini de öğrenelim!

5. Şimdi de kaç yaşında olduğunu :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bazı kediler hiç kendini sevdirmez. Peki senin kedin bu konuda ne düşünüyor?

7. Kedin hangi tür mamayı yemeği daha çok seviyor?

8. Son olarak, kedin ne kadar sakin? Puanlamanı istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Lazer!

Verdiğin cevaplara göre, kedinin oynamayı en sevdiği oyuncak lazer gibi görünüyor. Bu eğlenceli oyun, onun düzenli olarak spor yapmasına yardımcı olarak sağlıklı olmasını sağlıyor. Aynı zamanda sen de eğlenerek keyifli vakit geçiriyorsun. Lazer oyunu eğlenceli bir aktivite diyoruz, ancak bu oyunu oynarken kedinin göz sağlığına dikkat etmen çok önemli. Lazer ışığını kedinin gözünden uzak tutmalı ve oyunu aşırıya kaçmadan kısa bir süreyle sınırlı tutmalısın.

Top!

Verdiğin cevaplara göre kedinin oynamayı en sevdiği oyuncak top gibi görünüyor. Genellikle köpeklerin en sevdiği oyuncağın top olduğunu söylerler ancak bu oyuncak en az köpekler kadar kedilerin de favorisi. Renkli, ışıklı ya da tüylü top gibi basit bir oyuncak, sevimli arkadaşını çok eğlendiriyor, ayrıca hareketlerini artırarak sağlıklı olmasını sağlıyor.

Peluş oyuncak!

Verdiğin cevaplara göre, kedinin oynamayı en sevdiği oyuncak peluş gibi görünüyor. Yapısı gereği yakalama iç güdüsüne sahip olan kedin kendisi gibi tüylü olan bu peluş oyuncaklarıyla daha çok oynuyor. Çünkü rengini ve dokusunu kendisine benzetip oyuncağına daha farklı bir yakınlık hissediyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın