Görüş Bildir
Haberler
Kedini Neden Bir Türlü Mutlu Edemiyorsun?

Kedini Neden Bir Türlü Mutlu Edemiyorsun?

Well Ok Then
30.10.2023 - 18:31

Kedin sürekli mutsuzmuş gibi mi hissediyorsun? Ben onu neden mutlu edemiyorum diye düşünüp duruyor musun? İşte bu sorunun cevabı testimizin sonunda! 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kedin sana olan sevgisini nasıl ifade ediyor?

2. Kedilerin sürekli olarak bir yerleri tırmalama ihtiyacı duyduğu kesin. Senin kedin evde en çok nereyi tırmalıyor?

3. Peki kedin diğer hayvanları görünce nasıl tepki veriyor?

4. Şimdi de söyle bakalım, kedin açık havada takılmayı seviyor mu?

5. Kedin yaramazlık yaptığında nasıl tepki veriyorsun diye sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bazı kedilerin korkulu rüyası olan veterinere gitme konusunda senin kedinin genel tavrı nasıl?

7. Peki onunla ne sıklıkla oyunlar oynuyorsunuz?

8. Ne kadar kediler genel olarak çok temiz olsa da bazen yıkanmaya ihtiyaç duyabiliyorlar. Senin kedin banyo konusunda rahat bir kedi mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin kedin senden razı!

Verdiğin cevaplara göre sen kedini mutlu edemiyor değilsin, açıkçası o çok mutlu görünüyor. Seninle oyun oynamaktan keyif alıyor, ona verdiğin mamalar için minnettar ve sana sevgisini göstermekten geri durmuyor. Kedini eğlendirmek ve sevildiğini hissettirmek konusunda mükemmel bir dengedesiniz. Günlük etkileşimleri ve şımartmayı sürdürürsen ikiniz de her zaman mutlu ve memnun olacaksınız!

Onun neyi sevip neyi sevmediğini bilmiyorsun!

Her kedi gibi senin kedinin de sevdiği ve sevmediği şeyler var. Mesela eve bir yabancının gelmesini sevmiyor olabilir. Buna hiç dikkat ettin mi? Kedinin daha mutlu olması için en sevdiği aktivitelere odaklanabilir ve ona sürekli olarak güvende olduğunu hissettirebilirsin. Doğru yoldasın ancak onun bazı ihtiyaçlarına biraz daha fazla dikkat etmen onu daha da mutlu edebilir.

Onunla yeteri kadar ilgilenmiyorsun!

Kedin biraz öngörülemez bir kedi olabilir ve bazen zorlayıcı davranışlar sergileyebilir. Tipik kedi davranışları olarak zaman zaman sana 'hediyeler' getirebilir ya da mobilyaları tırmalayabilir. Kedini daha mutlu etmek için bol miktarda oyuncak, tırmalama tahtası ve düzenli oyun zamanı sağlamayı denemelisin. Onun ruh hallerini ve tercihlerini anlamak, uyumlu bir ilişki sürdürmene yardımcı olacaktır. Onunla daha çok vakit geçirirsen, bu davranışlarının hepsini daha iyi anlayacağına eminiz.

Onun eşsiz kişiliğini ve tuhaflıklarını anlamaya çalışmıyorsun!

Senin kedin biraz gizemli bir kedi ve bu aslında hiç sorun değil! Bazı kediler diğerlerinden daha bağımsızdır ve kendilerini daha az ifade ederler. Sabırlı ve dikkatli olmaya devam etmelisin; zamanla kedinin mutluluğunun sırlarını çözebilirsin. Kedinin hoşuna giden şeyleri görmek için farklı oyuncaklar, atıştırmalıklar ve etkileşimler deneyebilirsin. Kedinin eşsiz kişiliği onu özel kılıyor. Tek yapman gereken şey onu çözmek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Onun eşsiz kişiliğini ve tuhaflıklarını anlamaya çalışmıyorsun!