Görüş Bildir
Haberler
Kedilerin Bir Gününe Göz Atıyoruz! Kedilerin Geçirdiği Harika Bir Günün Özeti

Kedilerin Bir Gününe Göz Atıyoruz! Kedilerin Geçirdiği Harika Bir Günün Özeti

Begüm
31.10.2023 - 18:31

Kedi aşıkları ve kedi olmak isteyenler buraya! Bu içeriğimizde bir kedinin gününe konuk oluyor, gün içinde neler yaptıklarına bakıyoruz. Hazırsanız kedilerin bir gününe göz atalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Erken saatlerde enerjik şekilde uyanma

Genellikle sabaha karşı 5 gibi uyanan kedi dostlarımız o saatte oldukça enerjik olurlar. Evde kimin uyuduğunu çok da önemsemeden günü yaşamaya sabahın çok erken saatlerinde başlarlar.

2. Kahvaltı zamanı

Kediler sahibi tarafından sevilen bir kahvaltıyla başlar güne. Tabii bu sahibinin ne zaman kalktığına da bağlı olarak değişir. Yine de patili dostumuz bu öğünü atlamaz. Beslenme ve su ihtiyacını karşılar veya hali hazırda varsa onları tüketir.

3. Oyun zamanı

Tabii ki toplanan bunca enerjinin harcanacağı bir an da var! Enerjilerini atmak ve avcı içgüdülerini tatmin etmek için oyun oynamayı seven patili dostlarımız bir oyuncağı yakalamaya saatlerini ayırır.

4. Kestirme saati

Patili dostlarımız öğle saatlerine doğru yavaşlar ve birkaç saatlik kestirme yapmaya karar verir. Genellikle de güneşin altında veya sıcak bir yerde uyumayı tercih ederler.

5. Gözlem vakti

Kalktıktan sonra biraz tembellik yaparlar ve etraflarındaki dünyayı izlerler. Muhtemelen bu esnada kuşları, böcekleri veya başka kedileri gözlerler. İçlerinde avcılık içgüdüleri de bu sırada dışarı çıkar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dış dünyayı keşfetme

Eğer bahçe varsa veya sokağa çıkıp gezme izni varsa biraz dışarı çıkar ve ortalıklarda görünmez. Bu süre zarfında patili dostumuz dış dünyayı keşfetmeye çıkar. Ağaçlara tırmanır ve özgürce dolaşır.

7. Tırnak bakımı

Bu zaman aralığında eğer tırmalama tahtanız yoksa koltuk veya sandalyelerinizden ses gelebilir. Patili dostumuz bilemek için tırnaklarını bir şeylere geçirir. Tırnak bakımı gün içinde atlamadıkları bir adımdır.

8. Akşam yemeği

Havanın da biraz kararmasıyla şöyle güzelce karnını doyurmak için mama kabına gider. Bu aralıkta siz de ona yaş mama vermek isterseniz akşam yemeğinin çok keyifli geçeceğini söyleyebiliriz!

9. Masaj zamanı

Bu aralıkta patili dostlarımız karınlarını sevdirmek isteyebilir veya patileri ile size masaj yapabilirler. Tamamen onların ruh haline göre yön değiştiren bu aktivitede en çok mırlayan tabii ki onlar oluyor.

10. Yatma vakti

Tabii ki bu sabaha kadar sürecek bir uykunun yatması değil... Ama siz yatağa girince onlar da sizinle birlikte bir yere çekilirler ve gece uyanmak için daha fazla enerji toplamaya başlarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gece dolaşması

Ve siz uyarken patili dostunuz keşfe çıkar, ordan oraya koşar, bir yerleri devirir, dışarı çıkar... Çünkü onun enerjisi vardır ve gece uyumak istemez. Gece dolaşmasında özgürce etrafta dolaşır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
13
9
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bazen kedy olmak istersin😳🗿

victor shole

Allah'ım bu sabah yine çıldırdı koştururken. Onun yüzünden erken kalktım yine. Patır patır oraya buraya koşturdu durdu. Ne olursa olsun üzerime çıkarak uyuma... Devamını Gör