Görüş Bildir
Haberler
Kazım Hollanda'yı Sallıyor

Kazım Hollanda'yı Sallıyor

Batuhan
23.02.2015 - 10:13

Hollanda Eredivisie'nin 24. haftasında Feyenoord ile Excelsior karşılaştı, maça Colin Kazım damga vurdu.

Hollanda Eredivisie'nin 24. haftasında Feyenoord evinde Excelsior ile karşı karşıya geldi. De Kuip Stadı'nda oynanan ve Colin Kazım'ın damgasını vrudğu mücadeleyi ev sahibi ekip 3-2 kazandı.

Türk hakem Serdar Gözübüyük'ün yönettiği maçta, Excelsior 7. ve 30. dakikalarda Tom van Weert'in golleri ile öne geçerken, Feyenoord ikinci yarıda uyandı. Devre arasında iki değişiklik birden yapan Feyenoord, 50. dakikada Colin Kazım'ın golü ile farkı 1'e indirdi, 77. dakikada Kazım'ın asistinde Jens Toornstra'nın sayısı ile beraberliği yakaladı. Rüzgarı arkasına alan kırmızı-beyazlı ekip, 79. dakikada Lex Immers ile öne geçti ve maçı da 3-2 tamamladı.Öte yandan Excelsior'da Jurgen Mattheij kırmızı kart ile oyun dışında kaldı ve bu durum deplasman ekibinin oyununu ciddi şekilde etkiledi.

Bu sonucun ardından Feyenoord puanını 44 yaptı ve 3. sıraya yerleşti. Excelsior ise 26 puanla 14. basamakta kaldı. Eredivisie'nin 25. haftasında Feyenoord deplasmanda Utrecht ile karşılaşacakken, Excelsior ise sahasında Heerenveen'i konuk edecek.

Geçtiğimiz günlerde yakaladığı iyi formu sonrasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e milli takım için çağrıda bulunan Kazım, bu sezon ligdeki 10. golünü attı ve 3. asistini yaptı.

Cumhuriyet

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/fu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0