Görüş Bildir
Haberler
Kayserispor 1-2 Beşiktaş

Kayserispor 1-2 Beşiktaş

Enver K.
05.12.2015 - 18:17 Son Güncelleme: 05.12.2015 - 20:56

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor'u deplasmanda Gomez ve Sosa'nın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. 

Ev sahibi Kayserispor'un tek sayısı ise Biseswar'dan geldi. Son saniyeleri nefes kesen maçta Beşiktaş 3 puanı alarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şenol Güneş: "Oyuncularımız kazanma duygusunu sahaya tam anlamıyla yansıttılar"

Şenol Güneş: "Oyuncularımız kazanma duygusunu sahaya tam anlamıyla yansıttılar"

Kayserispor’u 2-1 ile geçen Beşiktaş’ta Şenol  Güneş yayıncı kuruluşun mikrofonlarına şunları söyledi;

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor’un zorlu bir rakip olduğunu söyledi. Ligde az gol yiyen bir takım karşısında iki gol kaydederek maçı kazanmanın önemli olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, güzel bir ambiansta oynadıklarını söyledi. Güneş, maçın taraflar arasında gidip geldiğini de ekledi.

İşte Şenol Güneş’in açıklamaları:

“Rakibimizi son haftalarda iyi sonuçlar alması, iyi oynaması ve kedi sahasında oynaması onları güven açısından öne geçirdi. Savunmada rakibe az pozisyon veren ve ligde az gol yiyen Kayserispor’a karşı 2 gol bulduk. Git gelli bir maç oldu. Oyuncularımız kazanma duygularını sahaya yansıttlar. Güzel maç oldu. Soğuk havada sıcak bir ambians yaratıldı. 3 puan çok önemliydi. Bunu sağlamış olduk. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum.”

“Marıo’nun Gayreti Var”

“Bizim için yenmeyecek bir goldü. Zaman zaman rakibin baskısı oldu. Maça baktığınızda bu tip maçlarda puan kaybına uğramak istemiyoruz. Oyuncu da kaybetmek istemiyoruz. Bazı oyuncuların yıpranması gerekiyor. Gökhan hastalıktan sonra bu maçta zaman zaman iyi oynadı. Mario tam formunda olmasa da bir gayreti var. Lizbon’dan iyi bir sonuçla dönersek Galatasaray maçından sonra rahatlarız diye düşünüyorum.”

Tolunay Kafkas: "İyi Şeyler Hissetmedim"

Tolunay Kafkas: "İyi Şeyler Hissetmedim"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas , Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

'Hızlı oynayan bir takım, buna karşılık vermeye çalıştık. Usta oyuncuları var. Bir anlık hatamız bize pahalıya mal oldu. Kendi yapamadığımız, savunmadan hücuma geçişi yapamadık. Çok çalışmamıza rağmen, özellikle Beşiktaş'a karşı daha iyi yapmak lazım'

'Hakem İyi Şeyler Hissetirmedi'

'İnsanın hayatta öğrenmeye şeyi yetmiyor. Ben de öğrenmeye çalışıyorum. İnsanlara ne hissettirdiğiniz çok önemli. Ben kendi kendime değişmeye çalışıyorum. Hakemler ile ilgili de konuşmamaya çalışıyorum, ama bugün hakem ile ilgili hiç iyi şeyler hissetmedim. Beşiktaş'ın galibiyeti için bir şey demiyorum, ama Bülent Yıldırım bize hiç iyi şeyler hissettirmedi'

Kayserispor 1-2 Beşiktaş

Kayserispor 1-2 Beşiktaş

Galatasaray derbisi öncesinde moral kaybetmek istemeyen Beşiktaş, 12. dakikada Gomez’in golüyle 1-0 öne geçti. Sosa’nın asistinde defansın arkasına sarkan Alman golcü, kaleci Kayacan’ı yere yatırıp boş kaleye topu gönderdi: 1-0.

Bu golden 5 dakika sonra Kayserispor’un cevabı geldi. Sarı-kırmızılı takımın kaptanı, Deniz’in şutunda alt pas üzerinde dokundu ve auta giden topu Beşiktaş filelerine göndererek skoru 1-1’e getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosa'dan Şık Gol

Beraberlikten sonra topun hakimi olan Kayserispor, gole çok yaklaştı. Biseswar ve Derley takımını öne geçirmeyi başaramadı. Dakikalar 39’u gösterdiğinde Zeki’nin Gökhan’a yaptığı faul sonrası topun başına geçen Sosa, çok şık bir frikik golü kaydetti. Korner çizgisine yakın yerden topu direkt kaleye gönderen Arjantinli yıldız, Beşiktaş’ı 2-1 öne geçirdi.

Gökhan Töre Sakatlandı

Beşiktaş’ta Gökhan Töre 63. dakikada sakatlanarak yerini Kerim Frei’ya bıraktı. Milli futbolcu, oyundan çıktıktan sonra soyunma odasının yolunu tuttu.

Hafta arasındaki Sporting mücadelesini düşünen Şenol Güneş, 71’de Gomez ve 84’te Olcay Şahan’ı oyundan alarak Cenk ile Mustafa’yı sahaya sürdü.

Kayserispor son dakikalarda Tolga Zengin’i zorladı ancak geçemedi ve beraberlik golünü bulamadı. Beşiktaş’ta Beck sarı kart sınırında olmasına rağmen maçı kartsız tamamladı ve Galatasaray derbisinde cezalı olmaktan kurtuldu.

Bu sonuçla Beşiktaş 32 puana yükselirken, Kayserispor 14 puanda kaldı.

Açık Mert Korkusuz, Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
7
3
3
1
1
0