Görüş Bildir
Haberler
Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Saffet Köse: 'Batı'dan İnsan Hakları Diye Bir Şey Getirmişler, Eskiden Kul Hakkı Vardı'

etiket Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Saffet Köse: 'Batı'dan İnsan Hakları Diye Bir Şey Getirmişler, Eskiden Kul Hakkı Vardı'

Batuhan
19.10.2018 - 18:48 Son Güncelleme: 20.10.2018 - 08:54

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, katıldığı bir konferansta “insan hakları”, “kadın hakları”, “çocuk hakları” kavramlarının varlığından şikayet ederek 'Çatışmacı kültürün ürünüdür ve bu da hakperest bir toplum ortaya çıkarıyor.” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazete Manifesto'nun haberine göre, İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğü’nün Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlediği “Günümüz Ailesinde Problemler ve Çözüm Yolları” konulu konferansa katılan Rektör Köse, “Eskiden kul hakkı denildiğinde titrerdik. Bunu kendimize bir vazife olarak bilirdik.” açıklamasını yaptı.

"Hakperest bir toplum ortaya çıkarıyor"

"Huzur arıyorsak hakperest olmayı terk etmemiz gerekiyor"

"Huzur arıyorsak hakperest olmayı terk etmemiz gerekiyor"

Haklara “alerji”sini ifade ettiği sözlerine “Adam diyor ki, bu benim hakkım, çocuk diyor bu benim hakkım, diğeri diyor benim hakkım. Haklar üzerinden bir çatışmaya getirip ailenin içine soktuk. Bu ciddi problemlerden bir tanesidir” diye devam eden Köse, “Çözüm ve huzur arıyorsak hakperest olmayı terk etmemiz gerekiyor.” diye konuştu.

Rektör Köse'nin bu açıklamaları için sonra sosyal medyadan da tepkiler geldi...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
452
257
73
61
40
37
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Çok aradınız mı bunu? Yoksa daha aptalını rektör olarak atayana kadar en aptalı bu mu?

slackenuc

adam türkücü olacakmış günümüz Türkiyesi sağolsun rektör olmuş.

Mete Öztürk

köye çoban olamayacak adamı rektör yapmışlar