Görüş Bildir
Haberler
Katili Aramızda: Bursa'da Dört Ayağı Kesilmiş Ölü Kedi Yavrusu Bulundu

etiket Katili Aramızda: Bursa'da Dört Ayağı Kesilmiş Ölü Kedi Yavrusu Bulundu

FreiGeist
20.06.2018 - 17:10 Son Güncelleme: 21.06.2018 - 08:51

Hemen her gün şiddete, işkenceye, tecavüze ve kötü muameleye uğrayan hayvanlara yönelik haberler okuyoruz. Ülkemizdeki kanunlar, onların yaşam haklarına yönelik ihlalleri 'suç' değil 'kabahat' sayıyor. Mevcut yasaya göre yalnızca sahipli hayvanlar 'mal' olarak değerlendiriliyor ve öldürülmeleri halinde Türk Ceza Kanunu'ndaki 'mala zarar verme' suçundan işlem yapılıyor. Sahipsizler ise 'mal' dahi değil. 

Sakarya’da bulunan dört ayağı kesilmiş köpek yavrusunun ardından bu defa Bursa’da yine dört ayağı kesilmiş ölü yavru kedi bulundu. Polis soruşturma başlattı, katil ya da katilleri aramızda dolaşıyor...

Vatan Caddesi'nde vatandaşlar, kaldırım üzerinde 4 ayağı kesilmiş yavru kediyi fark ederek durumu polis ve belediye ekiplerine bildirdi.

Vatan Caddesi'nde vatandaşlar, kaldırım üzerinde 4 ayağı kesilmiş yavru kediyi fark ederek durumu polis ve belediye ekiplerine bildirdi.

Öldüğü belirlenen yavru kedi, Yıldırım Belediyesi Veterinerlik ekipleri tarafından hekimliğe götürdü. Yavru kedinin 1 aylık olduğu tahmin ediliyor.

Öldüğü belirlenen yavru kedi, Yıldırım Belediyesi Veterinerlik ekipleri tarafından hekimliğe götürdü.  Yavru kedinin 1 aylık olduğu tahmin ediliyor.

DHA, polis ekiplerinin yavru kediye eziyet ederek öldürenleri yakalamak için soruşturma başlattığını aktardı.

DHA, polis ekiplerinin yavru kediye eziyet ederek öldürenleri yakalamak için soruşturma başlattığını aktardı.

Geçtiğimiz günlerde Sakarya'da bulunan yavru köpek, protez için ameliyata alınmış ancak hayatını kaybetmişti.

Sosyal medyada hayvana yönelik şiddette caydırıcı cezaların getirilmesi için kampanya düzenlenmiş ve bir kez daha haykırılmıştı: #HayvanaSiddetSuctur...

Sosyal medyada bu vahşete tepkiler sürüyor...

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Hayvanları korumak için verilen önergenin reddedildiğini öğrendiğimize göre katilinin mecliste, hatta iktidarda, ayrıca bir tanesi cumhurbaşkanı adayı olduğu... Devamını Gör

esen-miray-yilmaz

Aramızda bir sürü katil dolaşıyor farkında mısınız!? Nasıl kıyıyorsunuz orospu dölleri böyle bebek suratlara şeker rengi patilere! Meymenetsizler!

X

Allah belalarını versin , bu nedir artık ?! İnsana şiddet, tecavüzün yanında sıra hayvanlara da geldi. Allah sizin gibi cani, sizin gibi şerefsizlerden hepim... Devamını Gör