Görüş Bildir
Haberler
TV
Kardeşlerim Son Bölüm: Kardeşlerim 47. Bölüm Tek Parça Full İzle! Kardeşlerim 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kardeşlerim Son Bölüm: Kardeşlerim 47. Bölüm Tek Parça Full İzle! Kardeşlerim 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Atv ekranlarının büyük ilgi gören yapımlarından olan Kardeşlerim bu akşam yayınlandı. 47. bölümüyle ekranlarda yerini alan Kardeşlerim, bu akşam da izleyenleri ekranlara kilitledi. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla sevilen dizinin fragmanı, yeni bölümün bitmesinin ardından yayınlandı. Kardeşlerim son bölümde, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan Kaan ve Süsen'in durumu merak konusu oldu. Hastane koridorunda Akif, çocuklarla birlikte Kaan ve Süsen'in son durumu için gergin bekleyiş içine girerler. Kardeşlerim'in yeni bölümünü kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyen izleyiciler tarafından dizinin full izleme bilgilerini araştırılıyor. Peki Kardeşlerim son bölümde neler oldu? İşte Kardeşlerim 48. bölüm fragmanı ve 47. bölüm tek parça, full izleme ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kardeşlerim dizisi cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden biri. Kardeşlerim, Atv ekranlarında bu akşam 47. bölümü ile seyirciyle buluştu. Oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Heyecanlı bir bölümün ardından dizinin fragmanı da yayınlandı. Peki Kardeşlerim son bölümde neler oldu? İşte Kardeşlerim 48. bölüm fragmanı ve 47. bölüm tek parça, full izleme ekranı...

Kardeşlerim 47. Bölümde Neler Oldu?

Kardeşlerim 47. Bölümde Neler Oldu?

'Sen kaç kişinin sonu oldun!'

'Belki bir gün lazım olur diye; kıyıya köşeye biraz mutluluk saklamalıydık…'

Ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan Kaan ve Süsen'in durumu merak konusu oldu. Hastane koridorunda Akif, çocuklarla birlikte Kaan ve Süsen'in son durumu için gergin bekleyiş içine girerler.

Berk; babasından kalan hisseleri yönetecektir. Annesini de yanına alan Berk şirketin yolunu tutar. Aynı zamanda Oğulcan da Ömer'le birlikte ailelerinin geçimini sağlamak amacıyla yeni bir iş kurar.

Şengül, Gönül'ü Orhan'dan uzak tutmak için hamle yapmaya başlar. İlk adımı atan Şengül farkına varmadan hayatının en büyük hatasını yapmış olur.

Kardeşlerim 47. Bölüm (Son Bölüm) Tek Parça Full İzle!

Kardeşlerim 47. Bölüm (Son Bölüm) Tek Parça Full İzle!

Kardeşlerim 47. Bölüm Full İzle

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kardeşlerim 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kardeşlerim 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim bu akşam ekranlardaydı. Yeni bölüm fragmanı ise dizinin bitmesinin hemen ardından yayınlandı.

Kardeşlerim 48. Bölüm Fragmanı

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın