Görüş Bildir
Haberler
Karamollaoğlu: 'Kılıçdaroğlu Yüzde 99 Kazanır'

Karamollaoğlu: 'Kılıçdaroğlu Yüzde 99 Kazanır'

Emre Ordu
01.02.2023 - 20:39 Son Güncelleme: 01.02.2023 - 20:40

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması halinde seçimi yüzde 99 kazanacağını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlulu, FOX Tv yayınına konuk oldu. Millet İttifakı'nın göstereceği cumhurbaşkanı adayının seçimi yüzde 99 kazanacağını söyleyen Karamollaoğlu, adayın CHP lideri Kılıçdaroğlu olması durumunda da bu ihtimalin geçerli olduğunu vurguladı.

Saadet lideri, 'Elbette kim olursa olsun mühim olanın bu kanaatin pekişmesidir. Herkeste 'Evet falanca şahıs aday olduğu takdirde bunun kazanma şansı diğerlerine nazaran daha yüksektir' kanaate hakim olacak' dedi.

Aday ne zaman açıklanacak?

Aday ne zaman açıklanacak?

Cumhurbaşkanı adayının açıklanması için kesin bir tarih belirlemediklerini dile getiren Karamollaoğlu, 'Biz öyle bir tarih kesin olarak belirlemedik. Ama büyük ihtimalle 13 Şubat'ta belli olabilir. Ama bu demek değildir ki 13 Şubat'ta olmazsa bilmem 13 Mart'ta olur. Yok. Bu işin zamanı geldi. En kısa zamanda açıklama yapılacak. Onun için kimsenin tereddüdü olmasın' ifadelerini kullandı.

"Kılıçdaroğlu CHP'de devrim yaptı"

"Kılıçdaroğlu CHP'de devrim yaptı"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu CHP'nin politikalarında devrim yaptığını ifade eden Karamollaoğlu 'Yani bazı ciddi değişiklikler yaptı. Söylemlerinde değişiklikler oldu. Bizim Kudüs'le ilgili yapılan toplantılarımıza geldi, katıldı. Erbakan Hocamızı anma toplantılarına geldi, katıldı. Ve yaptığı konuşmaların hepsi de bizim tabanımızda da Türkiye'de de genelde makul karşılandı. Yani bunun da bilinmesinde fayda var' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
22
11
10
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Reis'in karşındaki tüm adayların kazanma şansları var.... ..... KK kazanma şansı sıfır.... .... 🤪🤪😡😡😠😠

Ahmet Orkun

Eyvah sıçtık yine kaybedecekler. 6 kafa 6 zihniyet hala daha kılıçdaroğlu diyor yaaa. Lan ne yiyor ne içiyorsunuz!

ömer

Kılıçdaroğlu olursa kafası karışıp akpye basan çok olur geçmiş olsun…

ömer

Çok lazımlar o andavallar bize