Görüş Bildir
Haberler
TV
Kara Tahta 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kara Tahta 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

GNS
05.06.2022 - 14:10

Kara Tahta 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Irmak ve Atlas, birlikteliklerini ileri seviyeye taşımak ister. Romantik çift evlenme kararı alır ve tüm arkadaşlarını mutlu eder. Bekir ise bu durumu öğrenmesiyle büyük bir yıkım yaşar. Atlas'ın babasının istifa edeceğini öğrenmesi ise onu çıkmaza sürükler. Bekir oyuna düşerken, IRmak ve Atlas'ın isteme töreni gerçekleşecektir. İşte Kara Tahta 9. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1 ekranlarının ÜS Yapım imzası taşıyan Kara Tahta, çarşamba akşamları 20:00'da ekranlara gelmeye devam ediyor. Miray Daner ve Furkan Andıç'ın başrollerinde yer aldığı Kara Tahta, reytinglerde istediği başarıyı elde edememesi sebebiyle yakın bir dönemde final yapma kararı aldı. Peki Kara Tahta 9. bölümde neler olacak? İşte Kara Tahta yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Kara Tahta | 9. Bölüm Fragmanı

Kara Tahta Son Bölüm Özeti

Kara Tahta Son Bölüm Özeti

Irmak ve Atlas, karşılaştıkları her zorlukla birlikte mücadele etme kararı alır. Fırın'ı onarabileceklerine olan inançları ise Bekir'i tamamen bozguna uğratır. Arif yaşananları öğrendikten sonra oğlunu korumak için bir adım atmaya karar verir.

Arif'in fikrini ise Aylin ve Atlas dahi değiştirmez. Bu kararı ise Sevgi ile aralarının bozulmasına yol açar. Atlas ise öğrencilerinin kendisine olan sevgisi ve inancı ile mesleğini sürdürecek yeni bir yol bulur.

Tüm olaylara karşı son bir kozu kalan Bekir, Cafer'in elindeki bilgiden ise habersizdir. Ortaya çıkmasından korktuğu bilgi dolayısıyla büyük bir fedakarlık yapması gerekecektir. Atlas ve Irmak arasındaki çekim ise Bekir'i başka sorunlara sürükler.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın