Görüş Bildir
Haberler
10 Şubat Kar Tatili Olan İller Listesi: Sivas, Çanakkale, Niğde ve Konya'da Okullar Tatil mi?

10 Şubat Kar Tatili Olan İller Listesi: Sivas, Çanakkale, Niğde ve Konya'da Okullar Tatil mi?

Milyonlarca öğrenci ve öğrenci velisi, 10 Şubat Perşembe günü okulların tatil olup olmadığını araştırıyor. Yurdun bir ilinde etkili olan kar yağışı sebebiyle il valilikler, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için okulları tatil etti. Peki, hangi illerde kar tatili var? Sivas’ta okullar tatil mi? Konya’da kar tatili var mı? İşte 10 Şubat kar tatili olan il ve ilçeler listesi…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kar yağışı yeniden etkisini sürdürmeye başladı. Ocak ayında yoğun kar yağışı sebebiyle başta İstanbul olmak üzere ülkenin dört bir yanında hayat olumsuz etkilenmişti. Bu hafta itibariyle kar yağışı yeniden etkili olmaya başladı. Kar yağışı sebebiyle bazı il ve ilçelerde ise okullar tatil edildi.

Sivas’ta Okullar Tatil mi?

Sivas’ta Okullar Tatil mi?

Sivas Valisi Salih Ayhan sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada devam eden kar yağışı nedeniyle il genelinde okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini duyurdu. Öte yandan kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin 09.30 ile 17.00 arasında daraltıldığı belirtildi. Emniyet, Jandarma, AFAD, 112, İtfaiye, Orman müdahale, Belediyeler, özel idaresi birimleri ise bu kapsamın dışında tutuldu. Hamile, engelli, kronik rahatsızlığı bulunanlara ise 1 gün idare izin verildi. İzinlerin 10 Şubat Perşembe gününü kapsadığının altı çizildi.

Konya’da Okullar Tatil mi?

Konya’da Okullar Tatil mi?

Konya'nın 24 ilçesinde de kar yağışı, tipi ve buzlanma sebebiyle yüz yüze eğitime 10 Şubat 2022 Perşembe günü 1 gün süreyle ara verilerek, uzaktan eğitim kararı alındı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile kar yağışı, tipi ve buzlanma sebebiyle Akşehir, Akören, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Halkapınar, Ilgın, Hadim, Hüyük, Kadınhanı, Karapınar, Sarayönü, Taşkent, Tuzlukçu, Yunak ilçelerinde yüz yüze eğitime 10 Şubat 2022 Perşembe günü 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi. Açıklamada, bu ilçelerde eğitime uzaktan eğitim sistemi ile devam edileceği kaydedildi.

Kar Tatili Hangi İllerde Var?

Kar Tatili Hangi İllerde Var?

Aksaray - Sultanhanı ve Eskil ilçeleri

Çanakkale - Yenice

Çankırı - Çerkeş, Orta ve Yapraklı

Denizli - Çameli

Eskişehir - Mihalıççık ve İnönü

Karaman

Niğde

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yaprak Benni

Rabbim bi bize yağdırmadın şu karı :D Çorlu - Lüleburgaz kar istiyor ...