Görüş Bildir
Haberler
Kanal D Dijitalin İlk Dizisi Girift'in Fragmanı Yayınlandı! Girift Konusu Nedir? Girift Oyuncuları Kimler?

Kanal D Dijitalin İlk Dizisi Girift'in Fragmanı Yayınlandı! Girift Konusu Nedir? Girift Oyuncuları Kimler?

Müge Kakşi
24.04.2021 - 19:47

Kanal D internete özel içerikler yayınlayacağı dijital içerik platformu için adımlarını attı. Kanal D Dijital platformunda ücretsiz olarak yayınlanacak Girift dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yeni bir platform olmasıyla dikkat çeken Kanal D Dijital yayınlanan fragmanla da Girift'e merak uyandırmayı başardı. Peki Girift dizisinin konusu nedir? Girift oyuncuları kimlerdir? Kanal D Dijital ve Girift hakkında detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D Dijital'in İlk Dizisi Girift'ten Fragman Geldi

Kanal D Dijital'in İlk Dizisi Girift'ten Fragman Geldi

Başrollerini Ümit Acar, Wilma Elles, Ayberk Yılmaz, Selahattin Taşdöğen, Mazhar Selçuk Alaca ve Cahit Kaşıkçılar’ın paylaştığı Girift dizisi hakkında detaylar merak ediliyor. Kanal D, internete özel içerikleri ile dijital yayıncılıkta da yer almak için hazırlıklara başladı. Ücretsiz olarak sadece Kanal D Dijital platformlarında yayınlanacak Girift, yakında kanald.com.tr, Kanal D mobil uygulamaları ve Youtube Kanal D kanalında takipçilerle buluşacak.

Girift anlamı: Birbirinin içine girerek çözülemeyecek biçimde karışmış olan, iç içe geçmiş, çapraşık.

Girift Konusu

Girift Konusu

Malatya’da art arda ortaya çıkan faili meçhul cinayetlerin çözülmesi için Ankara’dan gönderilen cinayet büro komiserlerinin, olaylar zinciri içinde kimi zaman sıkışıp kalacakları, kimi zaman tehlikeyle burun buruna geldikleri Girift’te, gerilim ve dram hikayesi ile akıllar zorlanacak. Dizide Wilma Elles, İçişleri Bakanlığı’na bağlı Komiser Asya’yı canlandırırken, ona Başkomiser Vural karakteri ile Ümit Acar eşlik edecek. Kendisine gelen dosyalardaki başarıları ile nam salan Vural Başkomiser’in yeni görevi, Malatya’daki bir seri katil dosyasını çözmektir. Her şeyin iç içe girdiği bu hikayede kim sağ kalacak, kim ne ile sınanacak?

Girift Oyuncuları

Girift Oyuncuları
  • Ümit Acar, 

  • Wilma Elles

  • Ayberk Yılmaz, 

  • Selahattin Taşdöğen, 

  • Mazhar Selçuk Alaca  

  • Cahit Kaşıkçılar

  • Burhan Çelik

Girift Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın