Görüş Bildir
Haberler
Kalp Yarası 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kalp Yarası 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
11.11.2021 - 18:04

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Yarası'nın 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ayşe sedyeyle hızlı bir şekilde hastaneye götürülürken sedyenin peşinden gelen Ferit ise Ayşe'ye korkmamasını yanında olduğunu söyler. Öte yandan Ayşe karnındaki bebeği sayıklarken doktorun bebeği kurtarabilecek misin dediğini duyulur. İşte Kalp Yarası 20. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarında yayınlanan ve yeni sezon dizileri arasından sıyrılarak kendine yer edinen Kalp Yarası, son bölümde yaşananlar izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Aynı zamanda dizinin sıkı takipçileri, Kalp Yarası yeni bölüm fragmanı için araştırma içine girdi. İşte Kalp Yarası yeni bölüm fragmanı...

Kalp Yarası Son Bölüm Özeti

Kalp Yarası Son Bölüm Özeti

Ayşe ve Ferit doğacak çocuklarının sevinciyle kendilerine üç kişilik bir hayat kurmaya çalışır. Bir yanda gizli ajandasıyla hayatlarına girmiş olan Mirza zor zamanların habercisiyken diğer yanda ise yaşadıklarının sorumlusu olarak gördüğü Ayşe'ye büyük bir bedel ödetmek için yemin eden Hande vardır.

Yaman'ın bir Sancakzade olduğunu öğrenen Hande onu tekrar elde edebilmek için türlü oyunlarla önüne çıkan herkesi ezip geçmeye niyetlidir.

Mirza'nın aslında kim olduğunu açığa çıkarmaya çalışan Ferit hem doğrudan hem de gizliden Mirza'yla mücadeleye girişecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın