Görüş Bildir
Haberler
Kalbimiz Eridi! Yaşın Sadece Sayılardan İbaret Olduğunu Bizlere Gösteren Çift: Gertrude ve Alvin

Kalbimiz Eridi! Yaşın Sadece Sayılardan İbaret Olduğunu Bizlere Gösteren Çift: Gertrude ve Alvin

KKC
13.09.2017 - 15:01

Yaş yetmiş, iş bitmiş derler çoğu zaman...

Sizler için The New York Times'dan derlediğimiz, içinizi ısıtacak çiftimiz için durum hiç de öyle değil. Birisi 98 diğeri ise 94 yaşında ancak onlar yeni yeni ısınmaya başlamışlar...

Kaynak: https://www.nytimes.com/2017/08/11/fa...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor salonuyla birlikte gelen aşk...

Spor salonuyla birlikte gelen aşk...

Evliliğin yaşı olmadığı gibi spor yapmanın da yaşı olmadığını bizlere gösteren Alvin ve Gertrude çifti, sekiz yıl önce New York'ta bir spor salonunda tanışmışlar. Ortak arkadaşları sayesinde tanışan çiftimiz; haftada iki kez spora gitmeye devam ederek hem bedenlerini hem de aşklarını zinde tutmaya devam ediyorlar. Bu arada gördüğünüz gibi çöpçatanlar her yaşta lazım :)

İlk buluşma...

İlk buluşma...

İlk buluşmalarına değinen gelinimiz Gertrude, Alvin'in mükemmel bir beyefendi olduğunu söylerken, Alvin ise aşkını şu sözlerle ifade ediyordu; ''Sürekli onun hakkında konuşmaya devam etmek istiyordum.'' Aralarındaki yaş farkından espirili bir dille bahseden Alvin, çıtır erkek avcısı bir kadınla çıkmaktan dolayı arkadaşları tarafından sürekli iğnelendiğini ancak yaş farkını problem etmediğini çünkü aradığını bulduğunu söylüyor.

Ve beklenen gün, Düğün Dernek...

Ve beklenen gün, Düğün Dernek...

Beklenenin aksine teklifi yapan kişi Gertrude Hanım olunca sebebini sormadan edemedik. Sıcak ve içten bir cevap veren Gertrude; onu kovalamaktan yorulduğunu, bu yüzden teklifi kendisinin yaptığını söylüyor. Düğüne yaklaşık olarak 50 aile üyesi ve yakın arkadaşlarının katıldığını belirten Gertrude, törende elindeki buketle yavaşça yürürken, herkesin tebessüm ettiğini ancak kocasının gözyaşlarını tutamadığını söylüyor.

Geçmişe yolculuk...

Geçmişe yolculuk...

1923 doğumlu olan Alvin, II.Dünya Savaşı'ndan sağ olarak dönen kişiler arasında yer alırken, yıllarca ticaret gemisinde çalıştıktan sonra denizden ve kasvetinden sıkılmış olmalı ki denizciliği bırakıp üniversite diploması almak için New York'un Cuddebackville bölgesine yerleşmiş, geçtiğimiz yıl ise Mount St. Mary College'dan mezun olan en yaşlı kişi olmuş. Otuz yılı aşkın süredir üniversitede profesörlük yapan Gertrude ise, 71 yaşındayken Middletown'daki ilk kadın belediye başkanı olmuş.

Mutluluğun sırrı...

Mutluluğun sırrı...

Kendilerini her zaman genç hissetmelerini sağlayan şeyin ne olduğu sorulduğunda ise; ''Hayatta kendi kontrolümüzde olmayan hiçbir şeyin bizi üzmesine izin vermiyoruz ve küçük sorunları hiç dert etmiyoruz'' diyerek cevaplıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gördüğünüz gibi mutluluk elinizi uzattığınızda dokunabileceğiniz bir yerlerde; yeter ki doğru yere bakmayı bilin! ❤️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
69
13
7
7
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melisa elif

Sondaki Up duygulandırdı:')

Kaeme_chan

yaşlarını merakettim