Görüş Bildir
Haberler
Kafe ve Restoranlar İçin Normalleşme Ne Zaman Başlayacak? Kafe ve Restoranlar Açılacak Mı?

Kafe ve Restoranlar İçin Normalleşme Ne Zaman Başlayacak? Kafe ve Restoranlar Açılacak Mı?

Koronavirüs kısıtlamaları kapsamında Türkiye’de kafe, restoran ve barlar uzun süredir kapalı durumda. Dükkanlarına müşteri kabul etmeyen ve sadece paket servis olarak hizmet veren işletmelerin ne zaman açılacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta yapılan Kabine toplantısı sonrası açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mart’ta bazı normalleşme adımlarının atılacağını duyurmuştu. Peki, kafe ve restoranlar ne zaman açılacak, normalleşme ne zaman başlayacak? İşte kafe ve restoranlar için yapılan son dakika açıklamaları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kafe ve Restoranlar Ne Zaman Açılacak?

Kafe ve Restoranlar Ne Zaman Açılacak?

Kabine toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mart, aşılamada çok büyük mesafe kat edeceğimiz ve inşallah gerçekten oldukça yüksek rakamları göreceğimiz bir ay olacaktır. Bu çerçevede illerimizi, Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart ayı başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi vaka ve aşı oranları gibi kriterlere göre 'düşük', 'orta', 'yüksek' ve 'çok yüksek riskli' olarak sınıflandıracağız. Normalleşme takvimini de buna göre yürüteceğiz.' dedi.

Mart ayı itibariyle Türkiye’de birçok şehirde normalleşme adımları başlayacak ve bu süreçte kafe ve restoranlar tekrardan açılacak.

HES Kodu İle Müşteri Kabulü

HES Kodu İle Müşteri Kabulü

Kafe ve restoranların açılmasıyla birlikte adı geçen işletmelerin çalışma şekilleri de değiştirilecek. Kafe, lokanta, restoran ve barlar HES Kodu ile müşteri kabul edeceği iddia ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın