Görüş Bildir
Haberler
Kadınların sosyal ağı Kadınlar Kulübü ayda 10 milyon kişiye ulaşıyor

Kadınların sosyal ağı Kadınlar Kulübü ayda 10 milyon kişiye ulaşıyor

Aybüke A.
26.02.2015 - 10:24 Son Güncelleme: 26.02.2015 - 11:42

2000’li yılların başlarında, ‘kadınlara yönelik kapsamlı bir web sitesi olmayışı’ açığını kapatmak üzere kurulan Kadınlar Kulübü için günümüzde yoluna başarıyla devam eden en büyük dikey içerik portallarından birisi diyebiliriz..

Kadınların sağlıktan aile sorunlarına, mutfak gereçlerinden çocuklarının eğitim hayatına kadar neredeyse her konuyu takip ettiği, konuştuğu ve paylaştığı Kadınlar Kulübü, aynı zamanda markalar ve dijital sektör için de sahip olduğu kitle odaklı ve online görünümle oldukça değerli bir yerde.

Yıllar önce tüp bebek konusunda günlük tadında yazılan içeriklerle temelleri atılan Kadınlar Kulübü bugün ise yalnızca blog yazılarından oluşan portalı, milyonlarca mesajla dev bir arşiv görevi göre forumu, üyelerine sunduğu Pro Kart, Kadınlar Kulübü TV ve diğer bazı ek projelerle öne çıkıyor.Aylık 50 milyon sayfa gösterimi, 10 milyona yakın tekil kullanıcı

Aylık 50 milyon sayfa gösterimi barajını aşmayı başaran Kadınlar Kulübü, aynı zamanda 10 milyona yakın tekil kullanıcıyaulaşıyor ve okuyucuları ortalama 15 dakika sitede vakit geçiriyor. Sadece kadınlar üye olabildiği Kadınlar Kulübü’nün üye sayısıysa 450 binin üzerinde.

Platformda en popüler olan kategoriler sırayla tüp bebekestetik ve ‘bir derdim var‘. Bunun dışında üyelerin büyük çoğunluğu 25-35 yaş aralığında, lokasyon olarak da tahmin edebileceğiniz gibi İstanbul, Ankara ve İzmir ilk üçte yer alıyor.

Kadınlar Kulübü hem sayfa giydirmeden banner gösterimine kadar çeşitli online reklam seçeneklerine sahipken hem de bölüm sponsorluğu gibi bazı ek modellerle yoluna devam ediyor.

Webrazzi

Haberin Tamamı İçin: http://webrazzi.com/2015/02/23/kadinlarin-sosyal-agi-kadinlar-kulubu-ayda-10-milyon-kisiye-ulasiyor/

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın