Görüş Bildir
Haberler
Kadınları Her Zaman Etkileyen, Gerçek Bir Centilmenin Yapacağı 9 Davranış

etiket Kadınları Her Zaman Etkileyen, Gerçek Bir Centilmenin Yapacağı 9 Davranış

cakyz
23.12.2014 - 17:39 Son Güncelleme: 25.12.2014 - 14:45

Günümüzde randevular çok ilginç bir hal almış durumda. Eskiden erkeklerin sık sık yaptığı ve kadınları oldukça mutlu eden bazı davranışlar unutuldu. Bu içeriğimizde, bazı klas davranışları sizler için sıraladık. Sakın yanlış anlaşılmasın: Bu centilmence davranışların sergilenmesi bir cinsiyetin diğerinden daha üstün olduğu veya kadınların erkeklere ihtiyaç duyduğu anlamına gelmiyor. Bu davranışlar yalnızca bir ilişkiyi güzelleştiren ve kadınların mutlu olmasında küçük de olsa pay sahibi olan davranışlar. Birçok durumda, eğer bir erkek bu centilmence hareketleri yapıyorsa karşısındaki kadını seviyor ve ona değer veriyor demektir ki, bir insanın mutlu olması için bunlar yeterlidir. İşte kadınları oldukça mutlu eden 9 hoş davranış;

Kaynak: http://elitedaily.com/dating/chivalry...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kapılarını açmak.

1. Kapılarını açmak.

Sizden önce davranarak rahat ilerleyebilin diye kapıyı sizi için açan bir adam düşünceli demektir. Elbette herkes kendi kapısını açabilecek kadar güçlü ve yetenekli fakat bir erkeğin bunu yapması onun düşünceli olduğunun göstergesidir. Kadınlar kendilerine birkaç saniyeliğine de olsa konfor sağlayan erkekleri taktir ederler.

2. Son lokmanızı onlara vermek.

2. Son lokmanızı onlara vermek.

Bir erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler. Yani eğer bir erkek son lokmasını bir kadın için ayırıyorsa, bu demektir ki bu erkek karşısındaki kadını her tür yemekten daha çok seviyor demektir, hatta kendisinden bile. Kadınlar bunu sever, tecrübeyle sabittir.

3. Ailenizle vakit geçirmek.

3. Ailenizle vakit geçirmek.

Sevdiği kadının bebeklik fotoğrafları ile ilgilenen, sevgilisinin küçük erkek kardeşine akıl hocalığı yapan veya kayınvalidesinin yemeklerini öven bir erkek, bir kadının hayatını birlikte geçirmek isteyeceği bir erkektir. Bunlar küçük detaylar fakat geri dönüşleri oldukça kuvvetlidir.

4. Onları mutlu etmek için fedakarlık yapmak.

4. Onları mutlu etmek için fedakarlık yapmak.

Kadınlar için özel olarak çekilmiş bir filmi veya programı izlemeye gönüllü olan ve böyle bir öneri getiren erkek biliyordur ki birlikte olduğu kadın bundan hoşlanacak. Bu tip bir erkek, kendisi hiç ilgilenmese bile siz mutlu olun diye böyle bir şeyi izlemeye razı olmaktadır. Bu onun fedakarlığını ve size verdiği önemi göstermeye yetmez mi?

5. Çiçek göndermek/vermek.

5. Çiçek göndermek/vermek.

Evet bu bir klişe fakat inanın kadınları bunu seviyor. Üzerinde havalı bir not yazan 150 liralık bir buketten bahsetmiyorum. Örneğin bir perşembe günü eve dönerken sevdiği kadını düşündüğü için yol üzerindeki çiçekçiden alınan basit ve sade bir çiçekten bahsediyorum. Beklenmedik bir çiçeğin bir kadını ne kadar mutlu edebileceğine inanamazsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birlikteyken kaldırımın dış tarafından yürümek.

6. Birlikteyken kaldırımın dış tarafından yürümek.

Bu çok küçük bir detay ama etkili. Eğer bir kadının yanında ısrarla kaldırımın dış tarafından yürümek isterseniz, karşınızdaki kadın ilk başta şaşıracaktır. Fakat bir süre sonra, kadınlar hayatlarına geçmişte girmiş olan diğer erkeklerin neden bu kadar fedakar bir davranışta bulunmadıklarını sorgulamaya başlarlar. Eğer bir erkek birlikte olduğu kadını yolda yürürken bile koruyacak kadar seviyorsa, bu erkeğe duyulan güven ve sevgi artar.

7. Alından öpmek.

7. Alından öpmek.

Bunu yaparken karşınızdaki kadına 'seni kardeşim gibi görüyorum' mesajı vermemeye dikkat etmeli. Bu nedenle ilk buluşmalarınızda böyle bir öpücük vermekten kaçının. Fakat uzun süreli, oturmuş bir ilişkinin içerisindeyseniz, sevdiğiniz kadını alnından öpmek çok anlamlıdır. Bu davranışı sergileyen bir erkek şefkatli ve ilgili demektir.

8. Onların saçlarıyla oynayıp uzun uzun yüzlerini seyretmek.

8. Onların saçlarıyla oynayıp uzun uzun yüzlerini seyretmek.

Kadınlar ilgiye ve sevilmeye ihtiyaç duyar, tıpkı erkekler gibi. Onları ne kadar çok sever ve okşarsanız, onlara karşı beslediğiniz sevgiyi o denli çok göstermiş olursunuz ve böylece o kadını mutlu edersiniz. Karşılığında alacağınız şey yine mutluluk olacaktır.

9. Onların ceketlerini giymelerine yardım etmek.

9. Onların ceketlerini giymelerine yardım etmek.

Kadınlar kendi ceketlerini giyebilecek canlılardır ve hatta bu konuda erkeklerden daha iyi oldukları söylenebilir. Yani bu davranışın yapılmasının sebebi karşınızdaki kadına bir konuda yardım etmek değil, ona her zaman yanında olduğunuz ve ihtiyacı olduğu her anda orada olacağınız mesajını vermektir. İlişkiler karşılıklı desteğe ve sevgiye dayanır. Bu nedenle, sizin her zaman yanında olduğunuzu bilen bir kadın kendini daha güvende hissedecektir ve yalnızlık duygusundan kurtulacaktır. Böylelikle ilişkiniz derinleşecek ve her ikiniz de mutlu olarak bundan faydalanacaksınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1132
469
167
53
53
53
16