Görüş Bildir
Haberler
Kadınlara Ne Yapması Gerektiğini Söylemeye Cüret Eden Erkek “Yok Hükmünde" Erkektir

etiket Kadınlara Ne Yapması Gerektiğini Söylemeye Cüret Eden Erkek “Yok Hükmünde" Erkektir

Merve Ç.
06.06.2016 - 12:13

Biz söylemekten, isyan etmekten, bağırmaktan yorulduk, ama bazı kıt beyinli erkeklerin aklına maalesef sokamıyoruz. Kadın, senin dilediğince at koşturacağın, aklına her geleni söyleyebileceğin, yol göstereceğin, akıl vereceğin bir cins değil. Çok aklın varsa ki olmadığını çok net görebiliyoruz, olancasını kendin için kullan. Kirli politikalarınızı, pis düşüncelerinizi, edepsiz söylemlerinizi kendi hayatınıza bile yansıtmanız içimizi kaldırmaya yeterken bir de bunları kadınların dünyasına sirayet ettirmeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğer bu söylemlerinizden mutlu olan kadınlar (!) varsa, rica ederim çevrenizi o kadınlarla sınırlı tutun ve onlarla istediğinizi yapın. Bizim sizden alacağımız akla, yol göstericiliğe ihtiyacımız yok. Kadınların aklı kendine yetiyor, hayatlarını nasıl yaşayabileceklerine karar verebiliyorlar, planlamalarını kendileri yapabiliyorlar. Kadınlarla ilgili konuşmak için ağzını açtığında kanalizasyon gibi bok kusan sizlerden bıktık. Kadın cinselliğine, kadın vajinasına, kadın gülüşüne takık siz sapıklardan gına geldi artık.

Ülkede yaşanan kadına şiddetin, kadın tecavüzlerinin, kadın ölümlerinin bir numaralı müsebbibi sizlersiniz. 3 oy fazla alacağız diye cahil erkek sürülerini kadınların üzerine salmaktan çekinmeyen, tecavüze uğrayan kadına ilk iş “orada ne işin vardı?” diye soran, kendinde kadınların kılık kıyafetine laf söyleme haddini bulan sizlerden bıktık artık. Kendini kadından üstün gören yeteneksiz, beceriksiz, gurur duyduğu tek şey bacak arasında sallanan et parçası olan siz ve sizin gibilerden tiksindik artık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eril dillerinizi, sapık görüşlerinizi, kendini üstün zanneden bok kokan egolarınızı da alıp gidin. Kadını sadece anne ve eş olmaktan ibaret gören rezil düşünceleriniz yerin dibine batsın. Kadının gülüşüne dahi tahammül edemeyen arsız fikirleriniz ebediyete kadar yok olsun. Biz kadınlar, sizin gibi erkek müsveddelerinin olmadığı bir dünya hayaliyle yanıp kavruluyoruz. Bakan, başbakan, cumhurbaşkanı olmanız umurumuzda bile değil. Haddinizi bileceksiniz, nerede durmanız gerektiğini bileceksiniz, düşünceleriniz bok içinde yüzüyor olabilir, kendi bokunuzda boğulacaksınız ama bunu bize bulaştırmayacaksınız.

Sizin yüzünüzden sokaklarda korku içinde geziyoruz, sizin yüzünüzden her gün dayak yiyor, taciz ediliyor, öldürülüyoruz. Ama siz hala bunda hiçbir sorumluluğunuz yokmuş gibi hayasızca konuşmaya devam ediyorusunuz. Bir kadın öldürüldüğünde, bir kadın dövüldüğünde, bir çocuk istismara uğradığında hiç mi vicdanınız sızlamıyor, hiç mi bunda benim de suçum var diye düşünmüyorsunuz? Daha üzerinden çok geçmedi, Malum vakıf evlerinde 45 çocuğa tecavüz edilirken neredeydiniz? Sizin o büyük, kutsal, harika ahlakınız tecavüzcüyü savunmanıza nasıl ses etmedi? Nasıl bir kereden ne olur ki diyebildiniz? Şimdi bunları söyleyen dilleriniz nasıl kadınla ilgili konuşup, ona laf söyleyebiliyor? Siz hiç mi aile terbiyesi almadınız? Sizin hiç mi utanmanız yok?

Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da dayak yiyen, öldürülen, şiddet gören, taciz edilen her kadından siz sorumlusunuz efendiler. Yarattığınız bu korku ortamı yüzünden nefes dahi alamayan kadınların iki eli iki yakanızda olacak, öldürülen her kadının kanı biraz da sizin elinizde olacak. Gündem değiştirmek, ayıplarınızı örtmek, egolarınızı tatmin etmek için söylediğiniz saçma sapan, iler tutar yanı olmayan sözlerinizden dolayı korku içinde yaşamaktan bıktık. Saygınız, sevginiz, anlayışınız yoksa derhal işgal ettiğiniz makamlardan defolup gidin. Bu ülke sizin kişisel hırslarınızı, acılarınızı, intikamlarını tatmin etme yeri değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyük Türkiye, Yeni Osmanlı, vb. yalanlarla kandırdığınız kitlenizle siz çok mutlu olabilirsiniz, ancak bu yetersizlerin ucu bize dokunmaya başladığında sesimizi çok daha gür duyacaksın. Çünkü biz kadınların çoğu senin yaratmaya çalıştığın sesi çıkmayan, ev işi yapan, doğuran kadın prototipinden çok uzağız. Bizi susturamayacaksınız, bastıramayacaksınız, ezemeyeceksiniz, yıldıramayacaksınız. Kendi karılarınıza köle gibi davranıyor olmanız tüm kadınlara bunu yapabileceğiniz anlamına gelmiyor.

Efendiler haddinizi bilin, yoksa çıkar biri bildirir ne olduğunuzu şaşırırsınız. Kadınız, buradayız, istediğimiz gibi yaşıyoruz, istediğimizi giyiyoruz, erkeklerle arkadaşlık ediyoruz, toplum içinde gülüyoruz, eğleniyoruz… Beğenmeyen s*ktirsin gitsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
655
180
164
54
44
14
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
justgokhan

Birazdan burası yazıyı okuduktan sonra eşşekten düşmüşe dönen beyinsiz erkeklerle dolup taşacak.

Pasif Kullanıcı

merve al bi sinikırs ye

Haydar Varyemez

yarıldım şojadnfbjoanrg

Işık Parla

Konu kadın hakları, fotoğraflar cinsellik.

Işık Parla

Günümüzde dünya genelindeki çoğu kültür algısında meme ~= cinsellik (tam eşitlik değil) olarak kabul görmekte. Ha 100-200 yıl sonra değişir, cinsel obje olar... Devamını Gör