Görüş Bildir
Haberler
Beyler Müjde! Kadınlara Göre İdeal Penis Büyüklüğü Tahmininizden Daha Küçük

Beyler Müjde! Kadınlara Göre İdeal Penis Büyüklüğü Tahmininizden Daha Küçük

Öncelikle söyleyelim, cinsellik sizin için bir tabuysa, bu içerik rahatsız edici olabilir. Sizinle başka içeriklerle yeniden görüşmek üzere.

'Yok canım ben yinede okuyacağım; ama paylaşmayacağım Kimse böyle ayıp şeyler okuduğumu görsün istemiyorum' diyorsanız da; hoş geldiniz. Bugünkü konumuz: Kadınlara göre ideal penis büyüklüğü.

Kaynak: http://uk.askmen.com/sex/sex_tips/the...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun Lafın Kısası

Ciddi ciddi yapılan bir araştırma sonucu (hangi araştırma olduğunu merak edenler hikayenin tamamını okumalı), kadınlar 3D yazıcının ürettiği penisler arasından kendileri için en ideal olanı seçtiler. Görünüşe bakılırsa, kadınlar ortalamanın sadece çok az daha üzerinde büyüklükteki penisleri tercih ediyor ama tek gecelik ilişkilerinde, uzun süreli ilişkilerine nazaran daha büyük penisler beklentisi içine giriyorlar.

İlginizi çektiyse, buyrun sizi şöyle alalım...

Eğer şimdiye kadar bir porno sitesine girdiyseniz veya sadece basit bir e-mail hesabınız varsa, şu penis büyütme işinin piyasasından haberiniz vardır. Sizi tanımasalar bile penis büyüklüğünüzden rahatsız olduğunuzdan emin olan bir piyasa var etrafta. Neyse ki, UCLA ve University of New Mexico'da yapılan bir araştırma herkesi aydınlatmaya yetecek.

Bir kere şunu belirtelim, ortaya çıkan sonuca göre kadınların büyüklük tercihi beraber olacakları kişiye uzun ilişki olarak mı yoksa tek gecelik ilişki olarak mı yaklaştıklarına bağlı. Uzun süreli ilişkilerinde ortalama boyutları tercih eden kadınlar, tek gecelik bir ilişki için ise daha büyük olanları tercih ediyorlarmış.

Bu arada 3D penislerin tamamı, herhangi bir ırk algısını ortadan kaldırmak için mavi renkteydi.

Tabii kadınlardan herhangi birinin Avatar fantazisi varsa, bu araştırma da otomatik olarak geçersizdir diyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ortaya çıkan başka bir gerçek ise - beyler bu kısma dikkat - Kadınlar gördükleri penisleri olduğundan daha küçük olarak hatırlıyorlarmış ?!?

Yani araştırmacılara göre penisler resmen 'küçük görülüyor'. Bu nedenle de normal bir penis büyüklüğüne sahip bir erkek bile, kendininkini küçük zannediyormuş.

Ve beklenen soru... Büyüklük önemli mi?

Araştırmacıların buna da bir cevabı var elbet. Penis büyüklüğü orgazm, cinsel dürtü veya acı duymayı etkilemiyor! Hadi gene iyisiniz 😎

Peki bütün bunlardan ne anlıyoruz?

Kadınlar uzun süreli ilişkilerinde rahatlık arıyorlar ve partnerlerinin testosteron salgılamaktan başka işlere de yaramalarını istiyorlar. Ama iş tek gecelik ilişkiye geldiğinde de aradaki farkı verip, menülerini büyük seçim tercih ediyorlar; çünkü işte bunlar hep seks.

Ama kendi penislerinden memnun olmayan erkekler daha fazla cinsel problem yaşıyorlarmış. Çünkü bir erkeğin performansı, özgüveniyle doğru orantılıdır.

Yani ne diyor? Önemli olan boyut değil, işlev diyor.

Güç içinde diyor.

Peki sizce hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
30
24
19
19
13
12