Görüş Bildir
Haberler
Kadıköy'de Bomba Paniği

Kadıköy'de Bomba Paniği

Fatih UZUN
25.09.2014 - 17:47

Kadıköy'de Boğa Heykeli önüne bırakılan bir çanta paniğe yol açtı.

Polis, çantada bomba olma ihtimali üzerine meydanı boşaltıp araç ve tramvay yolunu trafiğe kapattı. Fünye ile patlatılan çantadan tamirde kullanılan malzemeler çıktı.

Olay, Kadıköy'ün en işlek yeri olan Boğa Heykeli önünde meydana geldi. Saat 16.30 sıralarında Boğa Heykeli önünde sahipsiz bir çanta gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekibi, bomba olma ihtimali üzerine heykelin bulunduğu alanı boşaltarak güvenlik şeridi çekti. Ardından da meydana çıkan Söğütlüçeşme Caddesi'ni araç, Bahariye Caddesi'ni de tramvay trafiğine kapattı. Bu sırada çevrede biriken vatandaşlar hem korku hem de merak dolu bakışlarla olan biteni izlemeye başladı.

Koruyucu elbise giyen bomba imha uzmanı, heykelin önündeki çantaya fünye yerleştirdi. Büyük bir gürültüyle patlayan çantadan tamir işlerinde kullanılan pense, çekiç ve anahtar gibi malzemeler çıktı. Yetkililer, çantanın bir tamirciye ait olabileceğini söyledi. İncelemenin ardından güvenlik şeritleri kaldırılarak, alan yaya ve araç trafiğine açıldı.

Cengiz ÇOBAN - DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/kadikoyde-bomba...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0