Görüş Bildir
Haberler
Kaç Kere Evleneceksin?

Kaç Kere Evleneceksin?

Begüm
08.09.2021 - 18:30

Hadi bakalım, 7 kocalı Hürmüz müsün yoksa tek eşli misin?

Testi çöz ve cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle evlenmek istediğin yeri seç bakalım!

2. İlk görüşte aşka inanır mısın?

3. Peki bir düğün için ne kadar harcarsın?

4. Düğün pastanı seçer misin?

5. Çocuk sahibi olmaya nasıl bakıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için hangisi en iyi aşk filmi?

7. Senin bu hayattaki önceliğin nedir?

8. Son olarak söyle bakalım sence evliliğin yaşı var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En az 7!

Sen bu dünyaya evlenmek için gelmişsin resmen! Evlilik senin için aşk dolu bir eğlence. Sen sık sık insanlara aşık oluyorsun. İlk görüşte aşk senin için oldukça normal bir şey. İnsanın bir kez aşık olmayacağına çok eminsin. Senin hayatın tamamen eğlence ve aşk olmuş. Her şeyden zevk alıyorsun, her zaman gülümsüyorsun. Bu güzel enerjini herkese yayıyorsun ve herkes de senin çevrende olmak istiyor. Gerçekten çok iyi bir eş olacaksın her seferinde!

Sanırım hiç ama hiç...

Üzgünüz ama sen How I Met Your Mother'ın Ted'i olmuşsun. Evlilik seni yakın zamanda bulabilecek gibi değil... Belki bulacak olursa da baya bir vakti var diyebiliriz. Sen 1 kere evlensen her şey çözülecek gibi ama ileride pek öyle bir şey durmuyor. Evlilik, çocuk ve aşk işleri pek senlik gibi de değil. Şansın bu konularda hiç yaver gitmiyor. Zaten yalnız olmak da o kadar korkunç değil. Şöyle tek başına oturup bir film izlemenin keyfi yok!

Gerçek aşkın ile sadece 1 kez!

Sen 1 kez evleneceksin ama gerçek aşkınla evleneceksin! Tek evlilik ama ömür boyu sürecek. Sen gerçek aşkı o kadar güzel bulacaksın ki mükemmel ve mutlu bir evliliğin olacak. Zaten sen bu dünyaya aşk için gelmişsin. Yaptığın her işte de aşk var. Gerçekten çok romantik ve tatlısın! Seninle evlenecek kişi baya ama baya şanslı!

3 kere!

Evlilik ve aşk senin için tekte bitecek bir şey değil, o yüzden 3 kere evleneceksin! Aşk senin için oldukça önemli bir şey ama insanın bir kez aşık olmayacağını da biliyorsun. O yüzden hiç dert etme, sen ilkte gerçek aşkı bulamazsan ikincisinde belki de üçüncüsünde bulacaksın. Haydi pes etme, en güzel evlilikler senin olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
60
51
43
20
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Sanırım hiç ama hiç

Gizem Yenikler

Gerçek aşkın ile sadece 1 kez!

Merve Ceylan

En az 7!Çıktı.Bunun için ömrüm yeter mi acaba😒

Sezgin Keleş

Bana da 7 çıktı olur mu öyle şey :)))