Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta? Sokağa Çıkma Yasağı Kalkacak Mı?

Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta? Sokağa Çıkma Yasağı Kalkacak Mı?

Türkiye’de koronavirüs sebebiyle yaklaşık üç aydır sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Ayrıca kafe ve restoranlar da kapalı. Koronavirüs ile ilgili yasakların ve kısıtlamaların karar bağlandığı Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı merak ediliyordu. Önemli gündem maddelerinin olduğu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sunum yapacağı Kabine toplantısı bugün 15.30’da yapılacak. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabine Toplantısı Saat Kaçta Bitecek?

Kabine Toplantısı Saat Kaçta Bitecek?

Bugün 15.30’da başlayacak Kabine toplantısının, 19.00 gibi bitmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aynı saatlerde açıklama yapması bekleniyor.

Sokağa Çıkma Yasağı Kalkacak Mı?

Sokağa Çıkma Yasağı Kalkacak Mı?

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre; hafta içleri 21.00’den sonra, hafta sonları ise tüm gün yurt genelinde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Ankara kulislerinde konuşulanlara göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabine toplantısında Bilim Kurulu’nun önerilerini sıralayacak. Sokağa çıkma yasağının hafta içi devam edeceği, hafta sonu ise gündüzleri iptal edilip, akşamları uygulanmaya başlanacağı tahmin ediliyor.

Kafe ve Restoranlar Açılacak Mı?

Kafe ve Restoranlar Açılacak Mı?

Kabine toplantısının bir diğer önemli gündem maddesi ise kafe ve restoranlar olacak. Yaklaşık 3 aydır kapalı olan ve sadece paket servis olarak hizmet veren kafe ve restoranların, belirli kurallar ile tekrardan açılması bekleniyor. Ayrıca kafe ve restoranların HES kodu ile müşteri alacağı da gündemde.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın