Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta? Kabine Toplantısında Neler Konuşulacak?

Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta? Kabine Toplantısında Neler Konuşulacak?

Sunay Korkmaz
14.12.2020 - 10:19

Koronavirüs vaka sayılarındaki yükseliş devam ederken, son olarak kasım ayının son haftasında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası koronavirüs ile mücadele kapsamında yeni tedbirler açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığındaki Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı belli oldu? Toplantıda koronavirüse karşı alınması planlanan yeni tedbirler ve esnafa kira desteği gibi konuların görüşülmesi bekleniyor. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabine toplantısı 14 Aralık Pazartesi saat 15.00'te başlayacak. Toplantının ana gündem maddesini artan koronavirüs vakaları olacak. Toplantı akşam saat 19.00'da sona erecek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunacak.

Kabine Toplantısının Gündeminde Neler Var?

Kabine Toplantısının Gündeminde Neler Var?

* Kabine toplantısında Koronavirüste alınan tedbirler sonrası son durum masaya yatırılacak. Erdoğan yaptığı son açıklamada, vaka ve ağır hasta sayısının hedeflenenin altına düşmesiyle kısıtlamaların peyderpey kaldırılacağını söyledi.

* Koronavirüs aşısı da Kabine Toplantısı gündemindeki maddelerden biri. 

* Öte yandan kira konusu da kabine toplantısında netleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kiralarda vesaire düzenlemelere gidiyoruz. Onları da kısa zamanda büyük ihtimalle kabine toplantımızın ardından açıklayacağız.' dedi.

Aşağıdaki Haber İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın