Görüş Bildir
Haberler
Joachim Löw: "Podolski İçin Galatasaray Doğru Tercih"

Joachim Löw: "Podolski İçin Galatasaray Doğru Tercih"

Enver K.
30.10.2015 - 14:48

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Almanya Milli Takımı teknik direktörü Joachim Löw, GS TV'de açıklamalarda bulundular. Löw, İstanbul'a Lukas Podolski ve Mario Gomez'i izlemek için geldiğini söylerken, Podolski'nin de Galatasaray'ı seçerek doğru bir tercih yaptığını dile getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın santraforu Mario Gomez ve Galatasaraylı futbolcu Podolski'yi izlemek için geldiğini belirten Löw sözlerine, 'Lukas'ın oyununu izlemek istedim. Ondan sonra da Mario Gomez'i izlemek için buraya geldim.  İstanbul'a gelmekten çok mutluyum, burada çok sevdiğim insanlar var. Dün Galatasaray takımı çok iyi bir oyun ortaya koydu. Takım halinde iyi bir oyun oynuyorlar. Podolski'yi 12 senedir tanıyorum. Lukas'ın performansının daha gelişeceğini düşünüyorum. Dün gece Lukas'ın performansı iyiydi. Sürekli oynaması önemli. Burada şans buluyor.' diyerek başladı. 

'Lukas'ın tercihi doğru'

Lukas Podolski'nin Sarı Kırmızılı takımı tercih etmesi hakkında konuşan Alman teknik adam, 'Galatasaray çok büyük bir kulüp. Hedefleri olan bir kulüp. Şampiyonlar Ligi'nde var olan bir kulüp. Lukas Podolski için Galatasaray'ın hala doğru bir tercih olduğunu düşünüyorum.' dedi.

'Koray'ın bazı adımlar atması gerek'

Cim Bom'un genç futbolcusu Koray Günter hakkında ise Löw 'Koray'ın Almanya altyapısından gelmesi çok önemli. Ama bazı adımlar atması gerekiyor. Koray çok şanslı. Kendisini koruyan, kendisini ileriye doğru iten bir teknik direktörle çalışıyor.' ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu: 'Podolski ve Grosskreutz'dan memnun olduğumuzu söyledik'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Joachim Löw ile yaptıkları görüşmenin samimi bir havada geçtiğini kaydetti.

Löw'ün izlenimlerinin iyi olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, 'Hem Lukas Podolski'nin hem de Kevin Grosskreutz'un bize ve Almanya Milli Takımı’na faydalı olması için çalışıyoruz. İkisinden de memnun olduğumuzu Löw'e söyledik' dedi.

Programın ardından Hamzaoğlu, Joachim Löw'e üzerinden ismi yazılı 1 numaralı Galatasaray forması hediye etti.

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
2
0
0
0
0