Görüş Bildir
Haberler
Jem Paul Karacan Türk Telekom Arena'daydı

Jem Paul Karacan Türk Telekom Arena'daydı

Enver K.
17.05.2015 - 10:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ın sürpriz bir ziyaretçisi vardı.

Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında evinde Gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede tribünlerde sürpriz bir isim vardı.

Sarı-kırmızılıların bir dönem isminin sıkça transfer dedikodularına karıştığı Readingli Jem Paul Karacan, zirve yolundaki kritik karşılaşmada Galatasaray'a destek verdi.

26 yaşındaki orta saha oyuncusunun Türk Telekom Arena'da görülmesi, 'Acaba bir transfer görüşmesi mi var' sorusunu da akıllara getirdi. 2008 yılından bu yana Reading'in formasını giyen 1989 doğumlu oyuncu, daha önce birçok kez Galatasaray taraftarı olduğunu açıklamıştı.

Jem Karacan, Galatasaray'a transferinin gündemde olduğu dönemde, 'Ailem ve ben küçüklüğümden beri Galatasaray'ı destekliyorum, Galatasaray'a karşı bir sempatim var. Daha önce bazı takımlardan teklifler aldım ancak o günün şartları bu teklifleri kabul etmemi engelledi' sözleri ile sarı-kırmızılılara sıcak baktığını gösterdi.

Sezon başında dizindeki sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan ve bu sezon Reading'te sadece 11 mücadelede sahada yer alan Jem, 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.

https://twitter.com/JemKaracan21/status/599635244002766848

HaberTürk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın