Görüş Bildir
Haberler
Jelibon Testiyle Auranı Okuyoruz!

etiket Jelibon Testiyle Auranı Okuyoruz!

03.03.2018 - 16:56

Şimdiden söyleyelim seçim yapman epey zor olacak :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kırmızı!

Kırmızı!

Tercihlerine göre senin auran kırmızı. Kırmızı renk auraya sahip insanlar çok eğlenceli, kıpır kıpır, azimli ve çekici olurlar. Anlayacağın arkadaş ortamlarının aranan insanısın. İnsanlar seninleyken resmen pozitif enerjiyle doluyorlar. Bir ortama girdiğinde ise bütün dikkatleri üzerine topluyorsun. Zaten auranın olayı da bu. Aynı zamanda da tuttuğunu koparanlardansın sen. Kendine bir hedef belirlediğinde ona ulaşabilmek için elinden geleni yapıyorsun. Çalışmaktan asla yorulmuyorsun. Tabii bu durum da seni kariyerinde epey yüksek basamaklara çıkaracak. Anlayacağın üzere her özelliğinle her detayınla mükemmel bir insansın. Etrafındaki insanlar seni tanıdıkları için çok şanslılar. Zaten onlar da bunun farkındalar :) Arada elbet seni başarısızlığa uğratmak için çabalayanlar oluyor. Bu da senden korktukları için.... Ya da kıskanıyorlar mı desek?

Turuncu!

Turuncu!

Tercihlerine göre senin auran turuncu. Turuncu rengi senin duygusal, naif aynı zamanda da çok yaratıcı bir karakterin olduğunu gösteriyor bize. Her zaman insanların tavırlarını en ince ayrıntısına kadar değerlendiriyorsun. Bunu yapmanın sebebi de onları iyice tanıyıp, canlarını sıkacak ya da onları üzecek yanlış bir davranışta bulunmak istememen. Açıkçası senin kadar ince fikirli insanlara çok özeniyoruz. Bu gerçekten sahip olması zor bir özellik. İnsanları da bu yönünle fazlasıyla etkiliyorsun. Etkilenmekte haklılar tabii, sonuçta senin gibi güzel insanlardan o kadar az kaldı ki... Aynı zamanda yaratıcı fikirlerinle her zaman aranan insan oluyorsun. Yaratıcı olman dünyaya karşı sahip olduğun farklı bakış açından... Sen her zaman çok yönlü düşünen, gözlem yapmayı seven biri oldun. Bu da sana çok güzel şeyler kazandırdı. İnsanlar ne zaman bir problemle karşılaşsa sana danışıyorlar. Çünkü pratiklik konusunda da senin üstüne yok.

Sarı!

Sarı!

Tercihlerine göre senin auranın sarı renk olduğunu okuyabiliyoruz. Sarı renk, zekayı ve entelektüel kişiliği temsil eder. Senin gibi başarılı ve cool biri için de başka bir şey söylenemezdi zaten. Aldığın her sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmişsin hep. Başarının ne olduğunu en iyi bilenlerdensin. Çünkü başarısız bile olsan bunu başarıya seni bir tık daha yaklaştıran bir merdiven olarak görmüşsün. Her zaman zekanı kullanarak negatiflikleri çıkarmışsın hayatından. İnsanlar senin bu yönüne bayılıyor. Onlar da senin gibi olmak ve senden bir şeyler öğrenmek istiyorlar. Ne zaman bir problem olsa koşa koşa sana geliyorlar. Senin probleme olan muazzam yaklaşımın ve çözümünle büyüleniyorlar adeta. Ayrıca entelektüel yaşam tarzına da hayranlar. Kitaplar, filmler, müzik ve birçok spor dalı konusunda o kadar fazla bilgin var ki... Arkadaşlarının seninle yapmaktan en çok zevk aldığı şey sohbet etmek. Onlara resmen bir ışık oluyorsun.

Mavi!

Mavi!

Tercihlerine göre auranın rengi mavi. Mavi rengi, sanatçı ruhu, kuvvetli sezgileri ve güçlü iletişim yeteneklerini temsil eder. Anlayacağın sende yok yok :) Sanatçı ruhunla başlayacak olursak bunu özgünlüğüne bağlayabiliriz mesela. Sen giydiğin kıyafetlerde bile onlara ufacık detaylar ekleyip çok onlarda çok farklı bir hava oluşturabiliyorsun.  Herkeste olan şeyler senin ilgini çekmiyor. Sen her zaman elindeki şeyleri nasıl farklılaştırabileceğine odaklanıyorsun. Çok basit ve sade görünen şeyleri bile ufak dokunuşlarınla çok farklı hale getirebiliyorsun. Sezgilerin ise aslında güçlü iletişim yeteneklerinin ortaya çıkmasının ana anahtarı. Karşındaki kişilerin ne düşündüğünü, nasıl biri olduğunu çok rahat anlayabiliyorsun. Hatta bunu anlamak için konuşmaya bile ihtiyaç duymuyorsun. İyi ya da kötünün nereden geleceğini, sana kimin zarar verebileceğini hissediyorsun. En önemlisi de bu konuda hiç yanılmıyorsun.

Mor!

Mor!

Tercihlerine göre senin auran mor renk. Mor renk, insandaki araştırmacı, sorgulayıcı yönü ve hayalperestliği temsil eder. Bunlar o kadar güzel özellikler ki... Öncelikle araştırmacı olman her şeyi sorgulaman sana hayatın boyunca hep doğruları getirmiş. Hiçbir zaman yanılmamışsın. Körü körüne inanmamışsın hiçbir şeye. Her zaman sorular sormuşsun. Bu şimdilerde her insanın sahip olması gereken bir şey. Maalesef çoğumuz buna sahip değiliz. Etrafındaki insanlar o kadar şanslı ki. Senden hep yeni şeyler ve en önemlisi de doğru bilgiler öğreniyorlar. Seninle sohbet etmeye bayılıyorlar. Ağzından ne çıksa hep mantıklı ve doğru oluyor. Bir de hayalperest yönün var... Bu yönün sayesinde hiç mutsuz olmuyorsun. Kendine o kadar güzel bir dünya kurmuşsun ki, mutsuz anlarında kapatıyorsun gözlerini ve mutluluğun aslında sana ne kadar yakın olduğunu hatırlatıyorsun kendine. Biz sana hayran kaldık doğrusu :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1031
532
96
57
41
34
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kavinsky

Galerinin sonuna gelemedim usta. Salyalarım aktı. Perişan ettiniz bizi beh. Bitirdiniz bizi beh.

SekerKadayıf

Testi yaptığıma pişman oldum