Görüş Bildir
Haberler
İzmir'de Sahte İçkiden Ölenlerin Sayısı 10'a Yükseldi

İzmir'de Sahte İçkiden Ölenlerin Sayısı 10'a Yükseldi

İzmir'de sahte içkiden zehirlendiğini belirterek hastaneye başvuranlardan 4'ü daha yaşamını yitirirken, ölenlerin sayısı 10'a yükseldi.

İzmir'de metil alkolden zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvuranlardan Necdet Kanatlıer ve Nihat Karaoğlan  İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi; İlhami Kalfa, Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi; Hüseyin Yılmaz, Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 

Ölenlerin cenazeleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

4 kişi yoğun bakımda

4 kişi yoğun bakımda

Bu arada, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 3, İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1 kişinin daha metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle başvurduğu öğrenildi. 4 kişinin tedavilerinin yoğun bakımda devam ettiği belirtildi.

İzmir'de 9 Ekim'de sahte içkiden zehirlendiği iddia edilen 18 kişi kentteki hastanelere başvurmuştu. 

Soruşturma kapsamında 5 iş yeri, 1 depo ve 1 ikamete operasyon düzenlenmiş, 10 şüpheli gözaltına alınmıştı. Hastaneye kaldırılanlardan 6'sı dün yaşamını yitirmişti.

Kırıkkale de ise 7 kişi hayatını kaybetmişti 👇

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Uzun

Fiyatlar yuksek olunca ,millet merdiven altina yoneldi,can kayiplari basladi. Asil suclu olan vatandasi son kurusuna kadar soyup caresizlige itenlerdir.

Samet ateş

covid19 dan ölenleri de böyle dürüstçe açıklasalar daha iyi olacak