Görüş Bildir
Haberler
İzmir'de Küçük Çocuğu Darbeden Esnaf Serbest

etiket İzmir'de Küçük Çocuğu Darbeden Esnaf Serbest

Deniz Gök
11.03.2016 - 20:50 Son Güncelleme: 11.03.2016 - 21:34

İzmir'de küçük yaştaki Suriyeli bir çocuğu darp ettiği iddiasıyla emniyete alınan zanlı Musa D. 'kasten yaralama, küçük yaşta çocuğa kötü muamele' suçlarından yargılanmak üzere adliyeye sevk edildi. Musa D, gazetecilerin 'Vicdanınız sızladı mı?' sorusuna 'Çok pişmanım, özür dilerim' şeklinde cevap verdi.  Zanlı, adliyedeki işlemlerin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kemeraltı İpek Pazarı Caddesi'ndei bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan darp olayın ardından ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürülen 36 yaşındaki Musa D, 'Kasten yaralama, küçük yaşta çocuğa kötü muamele, toplumda infial yaratmak, kendini koruyamayacak kişiye saldırı' gibi suçlamalarla İzmir Adliyesi'ne sevk edildi.

'Çok pişmanım, özür dilerim'

CNN Türk'te yer alan habere göre Zanlı Musa D, gazetecilerin 'Vicdanınız sızladı mı?' sorusuna 'Çok pişmanım, özür dilerim' şeklinde cevap verdi.

Serbest bırakıldı

Hakim, çocuğa karşı kasten yaralama suçundan şüpheli Musa D'nin, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, 'Böyle bir şey kabul edilemez. Şiddete sıfır tolerans diyoruz. Bir çocuğa karşı yapılan bu davranış asla kabul edilebilecek bir şey değil, insanlık dışı' ifadelerini kullandı.

Bakan Ramazanoğlu, ailesinin durumu bilinmeyen çocuğun kimsesiz olması halinde koruma altına alınacağına dikkat çekti.

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda seyyar satıcılık yapan Zanlı Musa D'nin, kovalayarak yakaladığı çocuğu havaya kaldırıp yere fırlatışı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansımıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
249
106
53
29
15
14
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Isim ve Soyisim

Cocuk herifin kicina resmen elini sokuyor. Adamida kiniyorum buradan. Neden ozur diliyorsun? Hic mi haysiyetin yok? Bence hakli olarak dovmustu bu Arap veled... Devamını Gör

Alperen Güneş

keşke ülkemiz senin gibi piçlerin olduğu bir yer olmasa.bacak kadar çocuğu yüz üstü yere fırlatmayı hoş gören şerefsizler olmasa ülkemizde..iyi olur..

Earthless

he amk git el kadar çocuğa smackdown yap sonra pişmanım

Alp Kaan Angay

olay üzücü evet , adamın ceza alması gerek ama o çocuk ne yaptı da adam böyle ağır bir tepki verdi diye bir soru oluştu kafamda