Görüş Bildir
Haberler
Küçük Çocuğu Darp Eden Seyyar Satıcı Gözaltına Alındı

etiket Küçük Çocuğu Darp Eden Seyyar Satıcı Gözaltına Alındı

Ulaş
10.03.2016 - 18:21 Son Güncelleme: 11.03.2016 - 14:22

İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda seyyar satıcı olduğu öğrenilen bir kişinin, arkasından koşarak yakaladığı bir çocuğu havaya kaldırarak yere çarpması bir güvenlik kamerasıyla görüntülendi. İzmir Valisi görüntülerin basına yansımasının ardından gereğinin yapılması için güvenlik güçlerine talimat verdiğini söyledi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Güven timleri de satıcıyı evinde gözaltına aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzmir'de seyyar satıcılık yapan şahıs, peşinden koşup yakaladığı Suriyeli çocuğu havaya kaldırıp acımasızca yere vurdu. Çevreden duruma tanık olanlar kişiler de seyyar satıcıyı darp etti.

Çarşı esnaflarından Uğur Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada karşılaştıkları görüntü karşısında büyük şaşkınlık yaşadıklarını söyledi.

Yılmaz, şunları kaydetti:

'Burada esnaf diye bildiğimiz biri, aralarında ne geçtiyse artık, çocuğu tuttu ve yere çarptı. Yere çarpınca, nihayetinde çocuk olduğu için hepimiz tepki gösterdik. Koştuk üstüne. Hatta halk burada linç edecekti. Biz de engel olmaya çalıştık ama tabii halk bu konuda hassas olduğu için galeyana geldi. Adamı iten kakan oldu. Çocuğu oturttular köşeye, yüzü morarmıştı. Olayın yatışması 15 dakika falan sürdü. Adam sonra kaçtı. Çocuğu kendine getirmek için çok uğraştık. Baygınlık geçirdi. Kendine geldikten sonra arkadaşlarıyla kaçarak gitti.'

Vali Toprak: Soruşturma başlatılacak

İzmir Valisi Mustafa Toprak görüntüleri büyük bir üzüntüyle izlediğini, gereğinin yapılması için güvenlik güçlerine talimat verdiğini söyledi.

Yaptığı açıklamada olayın kabul edilemez olduğunu söyleyen Vali Toprak 'Gereğinin yapılması için güvenlik güçlerine talimat verdim. Ayrıca Cumhuriyet savcılığımız da soruşturma başlatacak' dedi.

Satıcı gözaltına alındı

Sabah saatlerinde gerçekleşen olayın görüntülerinin basında yer almasının ardından çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Güven timleri, küçük çocuğa şiddet uygulayan Musa D'yi (36) evinde gözaltına aldı. 

Hakkında 'kasten yaralama' iddiasıyla işlem başlatılan zanlının polis merkezinde ifadesi alınıyor.

İHA ve AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
607
338
322
92
38
19
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hedefsizkitle

devlet suriyelilere mülteci oldukarı için gereken parayı zaten veriyor ama hala dilencilik ya da hırsızlık peşindeler. tabiki cocuğa vurması yanlış ama peki ... Devamını Gör

haylaz adam

bilip bilmeden atıp tutmayın. az önce haberlerde izledim bu olayı. çocuk satıcının tezgahına dokunmuş. kaldıki hırsızlık yapsa ne olur dilense ne olur. bir ç... Devamını Gör

ya tamam bizde istemiyoruz ülkemizde siktirsin gitsinler nefret ediyorum ülkemize gelmesinden belki ama o daha çocuk ulan nasıl için acımadı be ben hissettim... Devamını Gör