Görüş Bildir
Haberler
İzmir'de Korkutan Deprem! Prof. Dr. Naci Görür'den Depreme Dair Açıklama Geldi...

İzmir'de Korkutan Deprem! Prof. Dr. Naci Görür'den Depreme Dair Açıklama Geldi...

Müge Kakşi
10.07.2021 - 19:28

İzmir Karaburun ilçesi açıklarında hissedilir bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı verilere göre 17.43 de gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.5 ve derinliği 7.7 kilometre olarak ölçüldü. Vatandaşlar Türkiye'de meydana gelen son depremleri merak ediyor.  Kandilli ve AFAD son depremler sayfaları yurdumuzda meydana gelen depremler ile ilgili en son verileri paylaşıyor. İşte AFAD ve Kandilli 10 Temmuz son depremler sayfaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ege'de Deprem Korkusu

Ege'de Deprem Korkusu

İzmir’in Karaburun ilçesinin açıklarında deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre, deprem saat 17:43’te oldu. 4.3 büyüklüğündeki deprem, yerin 7.06 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Kandilli Rasathanesi ise depremin Ege Denizi’nde, 4.5 büyüklüğünde ve yerin 7.7 kilometre derinliğinde meydana geldiğini açıkladı.

Gelişmelerin takip edildiğini belirten AFAD’ın açıklamasında “Geçmiş olsun İzmir. Karaburun açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” ifadeleri yer aldı.

NACİ GÖRÜR’DEN AÇIKLAMA

Depremle ilgili bir harita paylaşan Prof. Dr. Naci Görür, “Az önce Karaburun Yarımadasının kuzey açıklarında ve Midilli'nin güneyinde 4,4 büyüklüğünde deprem oldu. Muhtemelen İzmirliler hissetti. Midilli güneyinde normal faylar ile bunları kesen doğrultu atımlı bir fay zonu var. Bu zonda bu büyüklükte depremler sık sık oluyor” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın