Görüş Bildir
Haberler
İzmir’de Koca Dehşeti: Karısını Çocuklarının Gözü Önünde Dövdü

İzmir’de Koca Dehşeti: Karısını Çocuklarının Gözü Önünde Dövdü

Batuhan
20.09.2021 - 09:02

İzmir’in Aliağa ilçesinde, 2 çocuk annesi genç kadın çocuklarının gözü önünde kocası tarafından dövüldü. Gözaltına alınan koca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün akşam saatlerinde Kazım Dirik Mahallesi 370 Sokak’ta bulunan 5 katlı binada akşam saatlerinde işten eve gelen ve bir gün öncede eşini dövdüğü ileri sürülen T.Y. (27), biri 3 yaşında ve engelli diğeri ise 6 yaşındaki kızlarının gözlerini önünde İran uyruklu karısı K.K.’ye (25) şiddet uygulamaya başladı. Evin içerisinde devam eden şiddet olayı daha sonra genç kadının can havliyle kendisini balkona atmasına rağmen devam etti. Bu esnada gözleri önünde anneleri darp edilen küçük kızların ağlama sesleri ve feryadı tüm mahalleyi sararken, vatandaşlar da yaşanan olaya kayıtsız kalmadı.

Kaçmaya çalışan adamı mahalleli yakaldı

Kaçmaya çalışan adamı mahalleli yakaldı

Şiddet olayı vatandaşlar tarafından polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine ihbar edilirken, bu esnada mahallenin tepkisiyle karşılaşan T.Y., bir süre sonra evden kaçmak istedi. T.Y., vatandaşlar tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edilirken, genç kadın ise sağlık ekiplerince ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

Şiddet anı kamerada

Yaşanan korku dolu anlar ise bir vatandaş tarafından kayda alındı. Görüntülerde; balkonda bulunan engelli küçük kızın annesinin darp edildiği anlara şahit olduğu, evin içerisinden gelen çığlık sesleri ile birlikte genç kadının kendisini sürünerek balkona atmasına rağmen kocası tarafından balkonda bulunan tabure ile kafasına vurulduğu anlar ile 6 yaşındaki kızının da o anlarda annesinin yanında olduğu görülüyor.

Gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, hastanede tedavisi tamamlanan genç kadının evine döndüğü öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
3
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın