Görüş Bildir
Haberler
İzmir'de Galatasaray'ı Sadece 2 Taraftarı Karşıladı

İzmir'de Galatasaray'ı Sadece 2 Taraftarı Karşıladı

Üst üste aldığı kötü sonuçlarla şampiyonluk yarışında erken havlu atan Galatasaray takımı, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı  Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı için İzmir'e uçtu. Sarı-kırmızılı kafileyi İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda yalnızca 2 taraftarı karşıladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçen sezon 3 kupa birden kazanan sarı kırmızılı ekip Akhisar Belediyespor randevusu için İzmir'e geldi. Galatasaray kafilesini İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda yalnızca 2 taraftar karşıladı.

Sessiz bir şekilde havalimanından ayrılan Galatasaray kafilesi, Manisa'da oynanacak müsabaka öncesi İzmir'de kamp yapacağı otele geçti. Şampiyonluk treninin kaçmasından sonra bu sezon tek hedef olarak kalan Türkiye Kupası'nda daha önceki maçlarda yedek ağırlıklı kadrolarla mücadele eden Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, sakatlığı bulunan Sinan, hazır olmayan Hamit ve gribe yakalanan Podolski dışında tüm futbolcuları kadroya dahil etti. 

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
32
28
12
11
5
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

bu bile fazla bence doğru düzgün oynasınlar şımarmasınlar

Pasif Kullanıcı

Adamlar kendilerini feda etmiş işte. Adamsınız brolar.

Pasif Kullanıcı

Biz sözde şike davasında tüm takım dagilmisken ve başkanimiz icerideyken bile takimiza destek amaçli on binlerce kişi topuk yaylası tesislerine gitmiştik.Ha... Devamını Gör