Görüş Bildir
Haberler
TV
İyilik 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İyilik Son Bölüm Özeti ve Yeni Bölüm Fragmanı!

İyilik 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İyilik Son Bölüm Özeti ve Yeni Bölüm Fragmanı!

GNS
15.05.2022 - 22:27

FOX TV'nin yeni sezona damga vurmaya hazırlanan dizisi İyilik 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Aldatıldığını kabullenen Neslihan, durumu daha fazla kendisine saklayamaz ve şirketin yıldönümü yemeğinde annesine, kendisinin nasıl dayandığını sorar. Damla ise 2 yıldır ilişki yaşadığı Murat'ın karısı Neslihan'ın durumu nasıl hala anlamadığına hayret etmektedir. Damla ise Neslihan'ın öğrendiğini fark etmesiyle büyük bir yıkım yaşar. Neslihan'ın bundan sonraki hamlesi ne olacaktır? İşte İyilik 4. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeniden bir aldatma ve aldatılma hikayesinin karşımıza çıktığı yeni dizi İyilik, FOX TV'de ekran serüvenine başladı. Yeni sezonda büyük bir etki yaratacak olduğu düşünülen dram konulu dizi Medyapım imzası taşırken, yönetmenliğini Murat Öztürk üstleniyor. Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey'in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte İyilik yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İyilik 4. Bölüm 1. Fragmanı

İyilik Son Bölümde Neler Oldu?

İyilik Son Bölümde Neler Oldu?

Neslihan, artık tam anlamıyla Damla'dan şüphelenmeye başlamıştır. Bardağı taşıran son nokta ise 'Kocam nerede?' suali ile Damla'nın kapısına dayanması olur.

Damla ve Murat çok kolay bir şekilde içinde bulundukları durumdan kurtulabilse de Neslihan'ın şüpheleri hala durulmamıştır.  Damla ise bu durumu kendi lehine çevirmek için harekete geçer.

Murat'ın kendisini aldattığı konusunda Neslihan'ın şüphelerini artıran Damla, onu ikna etmeye çalışır. Şahika'ya bile güvenmemeyi seçen Neslihan ise Koray'a danışmaya karar verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkesin ortaya çıkartmaya çalıştığı ve peşine düştüğü gerçekler, kimsenin beklemediği bir anda şirketin yıldönümü kutlamasında patlak vermek üzeredir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın