Görüş Bildir
Haberler
İtfaiye Aracı İndirmeye Geldi: Mahmut Tanal, Meclis'e '128 Milyar Dolar Nerede' Pankartı Astı

İtfaiye Aracı İndirmeye Geldi: Mahmut Tanal, Meclis'e '128 Milyar Dolar Nerede' Pankartı Astı

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, ''128 milyar nerede?'' pankartını Meclis'e astı. Afişi indirmek için itfaiye merdivenleri yükseltilirken Tanal afişin iplerini kendisi kesti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP'nin akıbetini sorduğu 128 milyar dolara dair astığı pankartlar, polis ekipleri tarafından il ve ilçe başkanlıklarından toplanırken, CHP Mahmut Tanal, ''128 milyar dolar nerede?'' pankartını TBMM'de astı.

'Ben bir parlamento üyesiyim. Bu paraya ne olduğunu sormaya hakkım var'

'Ben bir parlamento üyesiyim. Bu paraya ne olduğunu sormaya hakkım var'

Yaptığı eylem sonrasın Halk Tv'ye konuşan Mahmut Tanal, ''Bu 128 milyar doları ne yaptılar? Gençler için mi harcadılar? İşsizliği bitirmek için ne yaptılar? Ben bir parlamento üyesiyim. Bu paraya ne olduğunu sormaya hakkım var'' diye konuştu. Odasının Maliye ve Hazine Bakanlığı'nın tam karşısında olduğunu söyleyen Tanal, ''Ben bakanlığa bu paranın akıbetini sordum bana cevap vermediler'' dedi. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda çalışan yetkililerin ve bakanın, binaya girerken pankartı görüp, akıbetini açıklamasını umduğunu söyleyen Tanal, ''Vatandaş olarak bunu sormak benim hakkım'' diye konuştu.

Meclis'e itfaiye geldi...

Meclis'e itfaiye geldi...

Pankart eylemini sürdüren Tanal'ın odasına gelen polis ekipleri pankartın kaldırılmasını isterken, Meclis önüne itfaiye aracı getirildi. 

Polis ekiplerinin pankartı indirmesi talebine Tanal, ''Ben bir milletvekili olarak bu pankartın zorla kaldırılmasına müdahale ederim'' diye konuştu. Tanal, pankartı gece odasına alacağını söylerken, günlerce bu soruyu soracağını belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
26
9
4
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Yangın büyük olsa gerek anında itfaiye sevk edilmiş.

tutski yançek

-128 milyar dolar mı nerede ? -nereye mi gitti 128 milyar dolar ? -süphanekeyi okim mi ? -yine mi kandırılmışım? - 4 kere hacca gittim geldim aha dayıya sor