Görüş Bildir
Haberler
İstifa Etti! Erdoğan'ın Danışmanının Kardeşine Yumruk Attı

İstifa Etti! Erdoğan'ın Danışmanının Kardeşine Yumruk Attı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Sefer Turan’ın kardeşi Cihangir Turan’a yumruk atan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, istifa etti. Ahmet Tıraş, ''Büyük bir onurla yürüttüğüm ‘AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı' görevinden gördüğüm lüzum üzere bugün itibariyle ayrıldığımı bildirmek istiyorum'' dedi. Turan, savcılığa ifade vererek Tıraş’ın tutuklanmasını talep etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Helallik istedi

Helallik istedi

Sözcü'nün haberine göre,  AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş 29 Eylül günü doğalgaz dağıtım firması Armadaş'ta şube müdürülüğü görevini yürüten Cihangir Turan'la tartıştı. AK Partili Ahmet Tıraş, ile Cihangir Turan arasında yumruklaşma başladı. Tıraş, Turan'a yumruk atıp, darp etti. Cumhurbaşkanı Danışmanı Sefer Turan'ın kardeşi Cihangir Turan, Ahmet Tıraş hakkında şikayette bulundu. Yumruklaşmanın ardından Tıraş istifa ettiğini yaptığı açıklama ile şöyle duyurdu: ''Göreve geldiğimiz günden bu yana kapısı, duvarı olmayan makamımızda hemşehrilerimizi ağırlamayı sürdürürken, akşamları da kentimizin dört bir yanında hemşehrilerimizle bir araya gelerek en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğu düşüncesiyle her fırsatta keyifle gerçekleştirdiğim vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dinledim.

Şikayetçi oldu

Şikayetçi oldu

''Elbistan ilçemize bağlı köylerin neredeyse tamamını ev ev gezerek sıkmadık el bırakmamaya eşimizin dostumuzun acı günleri olan taziyelerinde, tatlı günlerinde ise düğünlerinde yer almaya var gücümle yanlarında bulunmaya özen gösterdim. Hiçbir zaman kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan herkese faydayla dokunacak hizmet sorun ve çözümlerle uzaktan-yakından ilgilenmeye çalıştım. Bu süreçte fark etmeden sürçülisan ettiysek aziz hemşehrilerimizden haklarını helal etmelerini istirham ediyorum.

''Büyük bir onurla yürüttüğüm ‘AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı' görevinden gördüğüm lüzum üzere bugün itibariyle ayrıldığımı bildirmek istiyorum. Birlik ve beraberliğin gücüne her daim inanan bir kardeşiniz olarak başka bir zamanda, başka bir şekilde yine hep beraber olmak ümidiyle.'' 

Cihangir Turan, savcılığa ifade vererek, AK Partili Tıraş’ın tutuklanmasını talep etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
4
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
paranoid

bi tarafta sırf danışmanın kardeşi diye şube müdürü yapılan yurmuuk yiyen, bi tarafta yeri gelmiş yorganını pelerin yapmış dava uğruna yetmez ama evet demiş ... Devamını Gör

dasdasd

kaynaklar tükendi artık birbirlerinden başka yiyecek bişey kalmadı

Pasif Kullanıcı

Vurun birbirinizi kimse elini size bulaştırmasın kirlenir