Görüş Bildir
Haberler
İşte Ünlüleri Zayıflatan İçecekler

İşte Ünlüleri Zayıflatan İçecekler

Mahmut Saim
15.04.2014 - 16:58 Son Güncelleme: 15.04.2014 - 17:35

İşte Ünlüleri Zayıflatan İçecekler

Daha çok yiyerek zayıflamak mı? Evet mümkün. Oyuncu Jessica Biel günde en az 5 öğün yemek yiyor. Yağsız yoğurt ve organik tahıllarla kahvaltı ediyor, öğlen ve akşamları ise balık ve salata yiyor. Ara öğünlerde de sağlıklı barlar ve meyve yiyor. Böylece metabolizma hızlanarak daha çok kalori yakıyor.

Daha sık yemek yemek aynı zamanda kasları da sıkı tutuyor. Eğer öğün atlarsanız vücudunuz açlıkla baş etmek için kasları yakmaya başlıyor. Bu da insana sağlıksız bir görünüm verebiliyor.

Hindistancevizi suyu diyeti

Madonna, Demi Moore, Rumer Willis, and Matthew McConaughey gibi isimler bu diyeti uygulayanlardan. Kahve gibi hindistancevizi suyu da metabolizmayı hızlandıran bir ürün. Üstelik kahvenin aksine potasyum, kalsiyum, magnezyum gibi sağlıklı mineraller de içeriyor.

Su , limon suyu, akçaağaç şurubu ve kırmızı biber karışımından oluşan sıvının içildiği ‘cleanse’ diyeti. ( Türkiye ’de limonata diyeti olarak biliniyor.) Beyoncé Knowles bunun zayıfladı. Son dönemde Oprah Winfrey de bu yöntemle 14 günde yaklaşık 10 kilo verdiğini söylemişti. Bu diyetle kilo vermekle kalmayıp vücudunuzdaki toksinleri de atıyorsunuz. Ancak sadece günde 6-12 bardak limonata ve yaklaşık iki bardak da bitki çayı içerek yaşamak gerekiyor.

Kaynak: http://www.saglikhaberleri.com.tr/bes...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın