Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Hava Durumu: 27 Mart Pazar Günü Hava Nasıl Olacak? Meteoroloji'den 5 Günlük Hava Durumu Tahmini...

İstanbul Hava Durumu: 27 Mart Pazar Günü Hava Nasıl Olacak? Meteoroloji'den 5 Günlük Hava Durumu Tahmini...

CansinA
27.03.2022 - 11:51

İstanbul, geçtiğimiz haftaya kadar yoğun kar yağışlarının esiri olmuştu. Aybar kar fırtınasının ardından yeniden bir kar yağışı olmayacağını düşünen İstanbullulara kar yağışları hakkında peş peşe uyarılar gelmiş ve sonrasında Valilik tarafından çeşitli önlemler alınmıştı. Soğuk havalardan ve kar yağışlarından bıkan İstanbul halkı ise sıcak havaların, güneşli günlerin ne zaman geleceğini merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı beş günlük hava tahminine göre beklenen o zaman geldi.  Peki, İstanbul'da yeniden bir kar yağışı olacak mı? Önümüzdeki beş gün hava durumu nasıl olacak? Havalar ısınmaya başlayacak mı? 27 Mart Pazar günü İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul halkı, neredeyse Mart ayının sonun kadar süren kar yağışları ve soğuk havalardan bıkmış durumda. Nisan ayına sayılı günler kala İstanbullular havaların ne zaman ısınacağını merak etmeye başladı. Peki, İstanbul'da kar yağışları ne kadar daha sürecek? Önümüzdeki beş gün hava durumu nasıl olacak? Havalar ısınmaya başlayacak mı? İşte detaylar...

İstanbul'da Önümüzdeki Beş Gün Hava Durumu Nasıl Olacak?

İstanbul'da Önümüzdeki Beş Gün Hava Durumu Nasıl Olacak?
  • 27 Mart Pazar: Haftanın son gününde havanın parçalı bulutlu olacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 4, en yüksek sıcaklığın ise 14 derece olacağı tahmin ediliyor.

  • 28 Mart Pazartesi: Haftanın ilk gününde sıcaklıklar artışa geçiyor. Yeni haftaya da parçalı bulutlu başlanılacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 7, en yüksek sıcaklığın ise 16 derece olacağı tahmin ediliyor.  

  • 29 Mart Salı: Güneşin bir günlüğüne şehri terk edeceği ve havanın bulutlu olacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 7, en yüksek sıcaklığın ise 15 derece olacağı tahmin ediliyor.   

  • 30 Mart Çarşamba: Hafta ortasında güneş tekrar geri dönüyor. Çarşamba günü de havanın parçalı bulutlu olacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 6, en yüksek sıcaklığın ise 17 derece olacağı tahmin ediliyor.  

  • 31 Mart Perşembe: Haftanın sonuna yaklaşırken, hava sıcaklıkları iyice artıyor. Parçalı bulutlu havanın devam edeceği öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 10, en yüksek sıcaklığın ise 19 derece olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın