Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Hava Durumu: 10 Nisan Pazar Günü Hava Nasıl Olacak? Meteoroloji'den 5 Günlük Hava Durumu Tahmini...

İstanbul Hava Durumu: 10 Nisan Pazar Günü Hava Nasıl Olacak? Meteoroloji'den 5 Günlük Hava Durumu Tahmini...

CansinA
10.04.2022 - 10:44

İstanbul'da havalar Nisan ayının başında aniden ısınmış ancak bu güneşli ve sıcak günler çok uzun sürmemişti. Birkaç gün güneşli geçtikten sonra yeniden hava bulutlanmış, sağanak yağmur yağışları yeniden başlamıştı. Bununla birlikte İstanbullu vatandaşlar, havaların ne zaman ısınacağını, yağmurların ne zaman dineceğini ve güneşin İstanbul'a tekrar ne zaman döneceğini araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı beş günlük hava durumu tahminine göre bir süre daha bulutlu ve yağmurlu hava devam etse de güneş yavaş yavaş kendisini göstermeye başlayacak. Peki, İstanbul'da sağanak yağmur yağışları kaç gün sürecek? Önümüzdeki beş gün hava durumu nasıl olacak? Havalar ısınmaya başlayacak mı? 10 Nisan Pazar günü İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da geçtiğimiz hafta hava kapalı ve yağmurluydu. Nisan ayına girmemizle birlikte birkaç gün yüzünü gösteren güneş halkı umutlandırmıştı. Yağmurların ne kadar daha devam edeceği, güneşin tekrar ne zaman İstanbul'a kendisini göstereceği ise merak edilenler arasında. Peki, İstanbul'da hava kaç dereceye kadar çıkacak? Önümüzdeki beş gün hava durumu nasıl olacak? Havalar ısınmaya başlayacak mı? İşte detaylar...

İstanbul'da Önümüzdeki Beş Gün Hava Durumu Nasıl Olacak?

İstanbul'da Önümüzdeki Beş Gün Hava Durumu Nasıl Olacak?
  • 10 Nisan Pazar: Haftanın son gününde havanın bulutlu olacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 11, en yüksek sıcaklığın ise 20 derece olacağı tahmin ediliyor.  

  • 11 Nisan Pazartesi: Haftanın ilk gününde havanın sağanak yağmurlu olacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 6, en yüksek sıcaklığın ise 11 derece olacağı tahmin ediliyor.

  • 12 Nisan Salı: Haftanın ikinci gününde yine havanın bulutlu olacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 4, en yüksek sıcaklığın ise 13 derece olacağı tahmin ediliyor.

  • 13 Nisan Çarşamba: Hafta ortasında yağmur yağışının tekrar şehre döneceği öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 5, en yüksek sıcaklığın ise 14 derece olacağı tahmin ediliyor.  

  • 14 Nisan Perşembe: Hafta sonuna yaklaşırken havanın parçalı bulutlu ve güneşli olacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 6, en yüksek sıcaklığın ise 15 derece olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?