Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Sessizlik Hakim

İstanbul'da Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Sessizlik Hakim

İstanbul'da Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Sessizlik Hakim

İSTANBUL (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle İstanbul sessizliğe büründü.

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda dün 21.00'de başlayan ve pazartesi 05.00'te sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kentte hafta sonunun ilk günü sakin geçiyor.

İstanbul genelinde sokaklar, caddeler, meydanlar, sahiller ve parklarda sakinlik hakim olurken, dışarı çıkmalarına izin verilenlerin ve kentin bazı noktalarında turist gruplarının hareketliliği gözlendi.

Bazı vatandaşların belirtilen süre içerisinde açık olan market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilerde alışveriş yaptığı görüldü.

Kadıköy Meydan'da denetim yapan trafik polisleri ile zabıta ekipleri, market ve bakkala gitmek için evden dışarı çıkan vatandaşları maske, mesafe ve hijyen kullarına uymaları konusunda uyardı.

  • Turistler güneşli havanın tadını çıkardı

Turistler ve yasaktan muaf olanlar ise Ortaköy'de güneşli havanın tadını çıkardı. Kuşlara yem veren turistler fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Taksim, İstiklal Caddesi ve Karaköy'de de turistlerin olduğu görüldü.

Kadıköy ve Moda sahilinde de az sayıda turistin yürüyüş yapıp fotoğraf çektiği gözlendi. Polis ekipleri, turistlere pasaport kontrolü yaptı.

Ana yollarda denetimlerini sürdüren polis ekipleri, kent genelinde oluşturduğu kontrol noktalarında, sürücülerin izin belgeleri olup olmadığını inceledi, izni olmayanlara ceza uygulandı.

Kaynak: aa:text:20210123:23565024
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın