Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Omicron Alarmı! Vaka Sayıları Ne Durumda?

İstanbul'da Omicron Alarmı! Vaka Sayıları Ne Durumda?

GNS
10.01.2022 - 18:45

Koronavirüs vaka sayısı her geçen gün artış göstermeye devam ediyor. Kış ayının gelmesi ile birlikte artan vaka sayısının yanı sıra virüsün farklı varyantlarla dünya çapında yayılımı panik yaratıyor. Özellikle İstanbul genelinde vaka sayılarının artışı ile hastanelerde PCR testi yapan vatandaş sayısı da yoğunluk gösteriyor. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'de günlük vaka sayıları 60 binin üzerinde seyrediyor. Kış ayı ile birlikte grip ve nezle salgınlarının da artış göstermesi, koronavirüs ve diğer hastalıklar arasındaki ayrımının yapılamaması ile vatandaşlar soluğu hastanelerde alıyor. PCR testi yaptırmak isteyenlerin uzun kuyruklarda beklemesi dikkat çekiyor.

İstanbul'da Omicron Paniği

İstanbul'da Omicron Paniği

İstanbul başta olmak üzere pek çok büyük şehirde etkisini gösteren Omicron varyantı sebebiyle salgın hastalığın daha kolay ve hızlı bir şekilde bulaş gösterdiği gözlemlendi.

Vakaların %10'undan Fazlası Omicron

Vakaların %10'undan Fazlası Omicron

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Omicron varyantına dair yaptığı açıklamada, özellikle kalabalık illerde görülen yeni vakaların %10’dan fazla bir oranının Omicron varyantı kaynaklı olduğunu belirterek hatırlatma dozu uyarısında bulunmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın