Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Metro ya da Otobüste Oturacak Yer Bulmanın İnsanda Yarattığı 11 Harika Değişim

İstanbul'da Metro ya da Otobüste Oturacak Yer Bulmanın İnsanda Yarattığı 11 Harika Değişim

Nee oturacak yer mi buldun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce rüya sanırsın. Totoşun o koltuğa değip de kemiklerine kadar koltuğu hissedene kadar inanmazsın.

1. Önce rüya sanırsın. Totoşun o koltuğa değip de kemiklerine kadar koltuğu hissedene kadar inanmazsın.

2. Kendini şanslı ve seçkin bir azınlığın parçası gibi hissedersin. Talih artık yüzüne gülüyordur. Bundan sonra her şey çok daha güzel olacaktır.

3. Yıllardır içinden pek çıkamadığın o depresyon 15 dakikalığına bile olsa birden kaybolur. En az beş yaş genç gösterirsin. Hafiflersin.

4. Oturduktan tam beş dakika sonra inanmayacaksın ama cildin güzelleşmeye ve parlamaya başlar, büyülü bir gülümseme yüzüne yapışır. Sağlık bea!

5. Oturduğunun 6. dakikasından itibaren eğer yerini huysuz bir ihtiyara kaptırmamışsan saçlarına reklamlardaki o ipeksi yumuşaklık gelir. Kepek varsa o da kaybolur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Allık sürmediğin halde 7. dakikadan sonra aşırı sağlıktan yanakların al al olur. Sanırsın altı senedir her sabah şeftali yiyorsun.

7. Sen içeride oturabiliyorsan dışarıda mevsim ne olursa olsun sana bahar gelir. Koltuk adeta köyündeki yayla olur, ferahlık olur. Falında çıkan o hayırlı yol olur.

8. 10. dakikadan itibaren çok güzel ya da yakışıklısındır ve dünyaya barış gelsin istersin. Oturarak geçirdiğin her dakika daha koca yürekli olursun.

9. Bir süredir aramadığın anneni ve ihmal ettiğin arkadaşını ararsın. Sevdiğini filan söylersin. Çünkü oturuyorsun ve buna vaktin var. Ayrıca götün rahat görmüş daha ne olsun. Şiir gibi!

10. Yolun sonuna doğru hala oturuyorsan 12 çocuğun bile olsa ekmeğini taştan çıkarıp onlara bakabilirmişcesine bir güç gelir. Niye gelmesin, oturuyorsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yol bitip de otobüsten indiğinde, üzerinde hala o mutlu ve masalsı anın tadı vardır. Belalı bir gangster, hayran olunası bir yıldız, tutkulu bir kahramanlık hikayesindeki kahraman gibi inersin o otobüsten.

Umut etmeyi asla bırakmayın. Bir gün ama bir gün, mutlaka o koltuğa tekrar oturacaksınız. Eski bir otobüs yolcusu filozofu der ki "Dünyanın merkezi, oturanı içine çeken otobüslerdeki boş koltuklardır."

İyi yolculuklar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
360
113
66
24
12
11
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Leonhardt

Ya şu toplu taşımalarda sırf gezmek için binip sonra da yer isteyen yaşlılara gıcık oluyorum fakülteden çıkmışım açım yorgunum dokunsan bayılacağım teyze/amc... Devamını Gör

Leonhardt

O gezengillerden daha çok yoruluyorum be :))

Scarface

ne yer bulması ne oturması aq içine bir şekilde binelim yeter :D

Sude

geçen gün mezitli otobüsüne bindik böyle çok süslü orta yaşın biraz üstü bi kadın vardı ayakkabılarını çıkarmış ayaklarını uzatmış falan ara ara bağdaş kuruy... Devamını Gör